Sarıkavak Bölgesinde Feci Kaza

Sarıkavak Bölgesinde Feci Kaza

Denizli iline bağlı Çameli ilçesin’de meydana gelen kaza sonucunda 1 kadının yaralandığı öğrenildi

A+A-

Kazanın Çameli’ne bağlı olan Sarıkavak bölgesinde meydana geldiği ifade edildi. Çameli karayolunun 4. Km’de meydana gelen ve bir otomobilin takla attığı kaza sonucunda 1 kişinin yaralandığı ifade edildi.

Araç Takla Attı

Alınan bilgiye göre, Sarıkavak yönünden Çameli istikametine doğru gitmekte olan öğretmen Menderes Sağ şoförlüğündeki 34 plakalı otomobilin sürücünün direksiyonun kontrolünü yitirdi ve araç takla attı.

Şoförün Annesi Yaralı

Kaza sonucunda sürücünün annesi Gülseren Sağ’ın yaralandığı ifade edildi. Olay yerinde vatandaşlar tarafından yapılan müdahaleden sonra hemen sağlık ekipleri, polis ve itfaiye birimleri arandı. Polis olay yerine önlem alırken yaralı kadın kaza yerine gelmiş olan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulans ile Çameli Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralının burada yapılmış olan tedavisinin ardından Denizli'ye sevk edildiği belirtildi.

Kaza sonrasında şoförün hem kazadan hem de annesinin yaralanmasından dolayı şoka girdiği, çok üzgün olduğu belirtildi. Sağlık ekiplerinin şoföre de müdahale ettikleri belirtildi. Ayrıca görgü şahitleri olayın bir anda gerçekleştiğini belirttiler.

Kazanın neden kaynaklandığı ile alakalı henüz net bir bilgi alınmazken, polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı da alınan bilgiler arasında.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.