Savaşçı 69.bölüm fragmanı - Savaşçı 68. son bölüm full izle tek parça FOX TV

Savaşçı 69.bölüm fragmanı - Savaşçı 68. son bölüm full izle tek parça FOX TV

Savaşçı 69.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 68. son bölüm full izle tek parça linki sadece FOX TV'de.

A+A-

Savaşçı 69.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 68. son bölüm full izle tek parça linki sadece FOX TV'de.

Başrollerinde Berk Oktay ile Murat Serezli'nin oynadığı Savaşçı dizisinin 68. son bölümünü full tek parça halinde FOX TV resmi internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

Savaşçı 68. yeni bölümünde; Teröristlerin elinde rehin olan Çiğdem Teğmen için Kopuz Albay ve Kılıç Timi harekete geçer. Kağan Bozok, kız kardeşimiz olarak bahsettiği Çiğdem'i kurtarmak adına intikam yemini eder.

SAVAŞÇI 68.BÖLÜM ÖZETİ

Kılıç Timi soydaşlarımızı Lazar ve Velid’e vermemek için canını ortaya koyarken, diğer tarafta teröristlerin Çiğdem’in asker olduğunu anlaması, Çiğdem Teğmen’i ölümle burun buruna getirir. Fakat Çiğdem için önemli olan tek şey çocuk Kürşat’ın teröristlerin elinden kurtarılmasıdır.

Diğer tarafta ise Murat, Elsa ve Melik’le ilgili bilgi toplamak için kendini riske atar ve ölümle burun buruna gelir. Kopuz Albay kardeşi Murat’ı kurtarmak için zamana karşı yarışırken, Çiğdem Teğmen’le irtibatın kesildiği haberi karargahta gerilime sebep olur.

Savaşçı 69.bölüm fragmanı

Kılıç Timi bir yandan soydaşlarımızı korumak diğer yandan da Çiğdem’in akibetini öğrenmek için acele etmek zorundadır. Fakat Kağan ve Haydar’ın verdiği karar, hem Kopuz Albay’ı hem de Kılıç Timi’ni zor bir tercihle karşı karşıya bırakır.

SAVAŞÇI 69. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SAVAŞÇI 68. SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.