Savaşçı 71. Bölüm full izle FOX TV TEK PARÇA

Savaşçı 71. Bölüm full izle FOX TV TEK PARÇA

Savaşçı 71. bölüm ile FOX TV'de. Savaşçı 71. son bölüm full izle tek parça linki FOX TV'de.

A+A-

Savaşçı 71. bölüm ile FOX TV'de. Savaşçı 71. son bölüm full izle tek parça linki FOX TV'de.

Başrollerinde Berk Oktay ile Murat Serezli'nin oynadığı Savaşçı 71. bölüm ile 21 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'dan itibaren FOX TV ekranlarında.

Savaşçı 71. son bölümünde; Melik için artık yolun sonu görünür. Kılıç Timinin amacı bu defa ona bu toprakları dar etmektir. Türk savaş uçakları teröristlerin yuvalarını tek tek bombalarken Tim de intikam için yemin eder.

SAVAŞÇI 71. BÖLÜM

Melik ve adamlarının Türk Üssü’ne saldırısı sürerken, Yüzbaşı Kağan yaptığı planla teröristlerin ateş çemberini kırmaya çalışır. Ancak nikah masasından kalkıp arkadaşlarına destek için çatışmanın ortasına dalan bir Mehmetçik’in vurulması gerilimin yükselmesine sebep olur. Astsubay Bayram askeri yaşatmak için elinden geleni yaparken, Kılıç Timi teröristlere geçit vermeyecektir.

savasci71-1.jpg

Bu arada kardeşi Murat’ın suikast girişimiyle karşı karşıya kaldığından habersiz olan Albay Kopuz, Turan Timi’yle birlikte Kılıç Timi’ne destek için yoldadır. Türk Üssü’ndeki çatışma büyük şiddetiyle sürerken, Albay Kopuz beklenmedik hamlesini yapar ve bu saldırının bedelini teröristlere misliyle ödeteceğini açıkça gösterir.

SAVAŞÇI 71. SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.