Seçim çalışması için gittiği ilçelerde yeni üye yapmadan dönmüyor

Seçim çalışması için gittiği ilçelerde yeni üye yapmadan dönmüyor

Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) Denizli Milletvekili adayı İsmail Karateke, seçim çalışması ve bayramlaşmalara katılmak için gittiği Honaz ilçesine bağlı Emirazizli ve Ovacık mahallelerinde partisine yeni üye kayıtları da yaptı.

A+A-

Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) Denizli Milletvekili adayı İsmail Karateke, 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'ne yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Seçim çalışması yapmak ve bayramlaşmalara katılmak için Honaz ilçesine giden İsmail Karateke, ilçeye bağlı Emirazizli ve Ovacık mahalle sakinleriyle de bayramlaşarak 14 Mayıs seçiminde destek istedi.

 

Bayramlaşma ziyaretinden sonra partisine yeni katılan üyelere rozetlerini takan İsmail Karateke, “Seçim çalışmalarımıza, zaman ve yer fark etmeksizin devam ediyoruz. Ben Honazlıyım, Karateke mahallesinde doğdum büyüdüm. Seçim çalışmaları için Honaz ilçesine daha önce gelmiştim. Hemşerilerimin büyük desteği ve sevgisiyle karşılanmıştım. Bayram nedeniyle aile büyüklerimizle bayramlaşmak hemşerilerimle tekrar kucaklaşmak için mahalleme geldim.

 

Yakın mahalleler olan Emirazizli ve Ovacık mahallelerini de ziyaret ederek bayramlaştık. Bayramlaşmalarda partimize katılmak isteyen dostlarımız da oldu. Yeni üye evraklarını doldurup, parti rozetlerini takmakta bana nasip oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizi bağrına basan Honaz'lı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Honaz halkı vefakar ve cefakardır. Muhsince duruşumuzdan vazgeçmeyeceğiz. Sözümüz söz! Baraj sorunumuz olmadan, verilen her oyun geçerli ve değerli olduğu Büyük Birlik Partisi'ne atılan oylar ile İnşallah 1 değil, 2 vekil çıkaracağız. Seçim çalışmalarımız il merkez ve ilçelerde belirlediğimiz bir program dahilinde devam edecek. Birlikte çalışacağız, birlikte kazanacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.