Sefirin Kızı 34. bölüm izle

Sefirin Kızı 34. bölüm izle

Sefirin Kızı 34. bölüm full izle… Star TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı 34. son bölüm tek parça halinde 28 Aralık tarihinde puhutv’de.

A+A-

Sefirin Kızı 34. bölüm izle… Başrollerinde Engin Akyürek ile Neslihan Atagül Doğulu oynadığı Sefirin Kızı 34. son bölüm ile 28 Aralık Pazartesi akşamında Star TV ekranlarında yayınlandı. Dizinin hemen bitiminde Sefirin Kızı 34. bölüm tek parça halinde puhutv üzerinden izleniyor olacak.

Sefirin Kızı son bölümde neler yaşandı?

Gediz, Sancar için katil olmayı göze almıştır. Bu iki sadıç arasında bir şeyleri tamir edecek mi yoksa artık ortada tamir edecek bir şey kalmadı mı? Sancar, Gediz’i affedecek mi?

sefirin-kizi-34-bolum.jpg

Peki Gediz’in Sancar’ın canı için feda ettiği Sahra, Gediz’i affedecek mi? Öte yandan, Kahraman’ın sorduğu “Bundan sonra özgür bir yarıcının oğlu mu olacaksın yoksa mapus bir Sancar Efe mi?” sorusuna Sancar’ın cevabı nettir; “Mapus bir Sancar Efe”. Ancak Nare’nin de cevabı nettir; “Özgür bir yarıcının oğlu.” İki sevdalının mücadelesini hangisi kazanacak? Birbirleriyle giriştikleri bu kıran kırana mücadele, onları hiç tahmin etmedikleri bir sona mı taşıyacak?

Sefirin Kızı son bölümünü puhutv platformu üzerinden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.