Şehidimiz Burak ERTEN İçin Taziye Mesajları

Şehidimiz Burak ERTEN İçin Taziye Mesajları

Denizlili Astsubay Çavuş Burak Erten’e, şehit olan kahraman Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz

A+A-

Çin'de G20 Ticaret Bakanları Toplantısı'nda iken Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Beyyurdu-Aktütün Karayolu'ndaki hain saldırıda, Denizli’den vatani görevini yapmak üzere Güneydoğu’ya giden Astsubay Çavuş Burak Erten'in de şehit düştüğünün haberini aldım. Milletimizin ve hemşehrilerimizin bir kez daha başı sağolsun. Van ve Hakkari’deki kalleş saldırılarda verdiğimiz kayıplarımız ve yaralılarımız nedeniyle acımız büyüktü; daha da katlandı. Allah, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır versin.

Türkiye, şehitlerin kanlarıyla vatan yaptığı ata yadigarıdır; inşallah ilelebet de Türk yurdu olarak kalacaktır. Ve hiçbir hain buna engel olamayacaktır!

Türkiye Cumhuriyeti, güçlü bir devlettir. Terörle mücadelesini sonuna kadar sürdürecektir. Sadece ülkemize dair kötü emelleri olan kirli ellerin tuttuğu maşalar değil onları bu yola sevk eden elebaşları da hak ettiği cezayı bulacaktır.

Toplumumuz bu eşkıyalara lanet okunurken, vatan savunmasında toprağa düşen Mehmetçikler ise birer kahraman olarak tarihe geçecektir. Onların hakkı ödenmez. Başta aziz vatan olmak üzere, emanetleri emanetimizdir!

Nihat ZEYBEKCİ

EKONOMİ BAKANI


***************************************

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde bölücü terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan Denizlili Astsubay Burak Erten ve 4 Mehmetçik için başsağlığı mesajı yayımladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün mevkiindeki hain saldırıda şehit olan Denizlili Astsubay Burak Erten ve 4 Mehmetçik için taziye mesajı yayımladı. Mesajında, güvenlik güçlerinin Türkiye’yi kaos ortamına sürüklemek isteyen hain terör örgütleriyle yurdun dört bir yanında büyük bir fedakarlıkla mücadele ettiğini vurgulayan Başkan Zolan, “Vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birliğine kast eden hainlerin hiçbir saldırısı karşılıksız kalmayacak, bu alçaklara misliyle cevap verilmeye devam edilecektir. Bu kutsal mücadelede vatan ve millet uğruna toprağa düşen kahraman şehitlerimiz de binlerce yıldır olduğu gibi yine Türk milletinin kalbinde minnet ve şükranla anılmaya devam edilecek, asla unutulmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Teröre karşı verilen büyük mücadelenin en sert şekilde süreceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Ülkemizin huzur ve barışını hedef alan kana susamış caniler hain emellerine asla ulaşamayacak, gereken cevabı misliyle alacaklardır. Hain pusuda şehadet şerbetini içen hemşehrimiz Astsubay Çavuş Burak Erten ve 4 silah arkadaşına Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Denizlimize ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

Osman ZOLAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı


**************************************

 

YİNE CANIMIZ YANDI, YİNE İÇİMİZ KAN AĞLADI

Terörle amansız bir mücadele eden askerimiz ne yazık ki yine şehit vermeye devam ediyor.Yüreğimiz yangın yeri...Yine canımız yandı, yine içimiz kan ağlıyor. Aktütün'de şehit düşen evlatlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Ailelerine sabır ve milletimize baş sağlığı diliyorum.Denizlili hemşehrilerimden 22 yaşındaki Astsubay Çavuş Burak Erten de hain saldırıda Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.Acılı ailelerine, Denizlimize ve milletimize tekrar başsağlığı diliyorum. Artık bu tür acıların yaşanmamasını, siyasi iktidarın da üzerine düşeni yapmasını diliyorum.Acımasız ve insafsız terörü lanetliyorum, şiddetle ve nefretle kınıyorum.

Kazım ARSLAN

Denizli Milletvekili


***************************************

“HAİNLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Denizlili Astsubay Çavuş Burak Erten ve şehitler için taziye mesajı yayımladı.

Erbeyin mesajında; “Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde vatani görevini canla başla yerine getiren Mehmetçiklerimize kurulan hain pusu sonucu 5 askerimiz bu vatan için canlarını feda etti. Şehitlerimiz arasında Denizlili Astsubay Çavuş Burak Erten Şehitlik mertebesine ulaştı. Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayından aldığımız feyiz ve güçle milletçe bir ve beraber olacağız, kenetleneceğiz. Hain ellerin istediği birliğimizin bölünmesine ve hain emellerinin gerçekleşmesine her zaman olduğu gibi yine fırsat vermeyeceğiz. Bugün canlarını vatan uğruna genç yaşta feda efen başta şehidimiz Astsubay Çavuş Burak Erten olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Başta Kederli aileleri olmak üzere Türk silahlı kuvvetlerimize, milletimize başsağlığı diliyorum ve Cenabı Hakkın bizlere bu acıyı bir daha yaşatmaması için dua ve niyaz ediyorum” diye konuştu.

Salih ERBEYİN

Eski MHP Milletvekli


******************************************

Bu güzel vatanın her karış toprağında halkımızın rahat, huzurlu ve güvenli yaşayabilmesi için bu canım vatanı hainlerden , düşmanlardan korumak için 24 saat görev yaparken Hakkari Şemdinli ilçesi Aktütün bölgesinde kalleşçe,  yapılan saldırı sonucunda şehit düşen başta Denizlili  şehidimiz Astsubay Burak Erten olmak üzere, aynı araçta bulunan ve şehadet şerbetini birlikte içen diğer 4 silah arkadaşına  Allahtan rahmet, ailelerine sabır , yaralılara acil şifalar diliyorum.

 

MELİKE BASMACI

CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ


*****************************************




Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hakkari’de gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehadet şerbetini içen Denizlili Astsubay Çavuş Burak Erten’e, şehit olan kahraman Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yayınladığı taziye masajında şunları söyledi, “Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Beyyurdu-Aktütün karayolunda yol kontrolü yapan askerlerimizin geçişi esnasında, terör örgütünün yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu 5 askerimiz şehit düştü. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırı da Denizlili Astsubay Çavuş Burak Erten’de şehadet şerbetini içti.Bu vahşice hain saldırıyı gerçekleştirenlerin muhakkak cezaları misli misli verilecektir. Onların yanına bırakılmayacaktır. Kahraman askerimize hain pusular kurarak ülkemizi bölmeye çalışan ve kaos ortamına sürüklemek isteyen hainler, asla amacına ulaşamayacaktır. Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan her türlü saldırı hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimiz başta olmak üzere Denizlili şehidimizin annesi Halide Erten’e, babası Adnan Erten’e, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Saldırıda yaralanan askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum.”

Hüseyin GÜRLESİN

Pamukkale Belediye Başkanı


*****************************************

 

“ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Hakkari’de hainlerin yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu 5 askerimizin şehit düşmesi nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

MHP’li Garip, Hakkari’de gerçekleştirilen hain terör saldırısında Şehit düşen, Denizlili Astsubay Çavuş Burak Erten ile Kahraman Mehmetçiklere Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diledi.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Beyyurdu-Aktütün karayolunda yol kontrolü yapan askerlerimizin geçişi esnasında, terör örgütünün yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu 5 askerimizin şehit düştüğünü üzüntü ile öğrendiklerini belirten Garip, “Milletimizin birliği ve dirliğine yönelik kalleş saldırılar hız kesmeden devam ederken, bu alçak saldırıları planlayan hainler iyi bilmelidir ki, bu milletin birliği ve dirliğini bozmaya asla güçleri yetmeyecektir. Milletimizi yasa boğan saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar, Türk milletine baş sağlığı dileklerimi sunuyorum" dedi. 

Av.Yusuf GARİP

Denizli Büyükşehir Grup Başkan Vekili


****************************************

Aktütün mevkiinde düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Denizlili kardeşimiz Burak Erten'e ve tüm kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.

 

Ahmet Necati Özbaş

Sarayköy Belediye Başkanı


*****************************************

 

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Mevkiinde şehit edilen Astsubay Burak Erten ve 4 kahraman mehmetciğimiz için taziye mesajı yayımladı.

İl Başkanı Filiz mesajında şu ifadelere yer verdi.

Hain terör örgütü gene alçak ve kalleşçe bir saldırıda bulundu ve yüreğimize yangın ateşi düşürdü

Hemşehrimiz Burak Erten kardeşimiz ve 4 kahraman mehmetciğimiz şehitlik mertebesine ulaştı. Hain teröristler tarafından yapılan kalleşce saldırılarda vatan evlatlarımızın şehit olması yüreğimizi yakmaktadır. Ama bilinmelidir ki; devletimizin terörle çok etkin ve kararlılıkla yaptığı mücadele sonucunda şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve terörün de kökü kazınacaktır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Aziz milletimiz aynen milli mücadele yıllarında olduğu gibi her türlü beladan kurtulacak ferasete sahiptir. Allah bu kötü emelleri üzerine yük edinen tüm hainleri kahrı perişan etsin, hedeflerine ulaşmaya fırsat vermesin.

Hain ellerin istediği birliğimizin bölünmesine ve hain emellerinin gerçekleşmesine her zaman olduğu gibi yine fırsat vermeyeceğiz. Bu noktadaki kararlılığımız milletçe sonuna kadar devam edecektir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırılarda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan mehmetciklerimize acil şifalar diliyorum. Değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ,Denizlimize ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyorum.

Necip FİLİZ

AK Parti Denizli İl Başkanı


******************************************

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.