Şehir Tiyatrosu yeni yetenekleri bekliyor

Şehir Tiyatrosu yeni yetenekleri bekliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 22 yıldır hizmet veren Şehir Tiyatrosu Seçmeleri için kayıtlar 9 Ekim'de sona eriyor. 10-18 Ekim tarihleri arasında ise sınav gerçekleştirecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni yetenekleri bekliyo

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 22 yıldır hizmet veren Şehir Tiyatrosu, kentin kültür ve sanat hayatına zenginlik katmaya devam ediyor. Genç yetenekleri tiyatro sahnesine kazandırmanın yanı sıra kadrosunu her geçen gün daha da güçlendiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni sezon eğitimleri için müracaatları almaya devam ediyor. 1 adet fotoğraf ile şahsen yapılması gereken Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Seçmeleri için müracaatlar 9 Ekim'de sona erecek. Oyunculuk, reji ve yazarlık sınıfı için Çatalçeşme Oda Tiyatrosu yanında bulunan Ressam İbrahim Çallı Sanat Evi'nde alınan kayıtlar yeni yetenekleri beklerken, bu işlemin bitmesinin ardından 10-18 Ekim tarihleri arasında ise sınav gerçekleştirilecek.

 

YIL BOYUNCA ÜCRETSİZ OYUNLAR SERGİLENECEK

 

Yapılacak sınav ile yeni döneme "merhaba" diyecek yeni yetenekler dev bir kadroya dahil olacak. Yeni yüzleri bünyesine dahil eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ise zengin kadrosu ile ücretsiz eğitimlerine sezon boyunca devam edecek. Denizli'de genç sanatçıların yetişmesine olanak sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yıl boyunca ücretsiz olarak sergilenen birçok oyunu da vatandaşların beğenisine sunacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.