Şehirlerarası Otobüs Seyahatleri Yeniden Düzenlendi

Şehirlerarası Otobüs Seyahatleri Yeniden Düzenlendi

Denizli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şehirler arası ulaşımda gerekli izinler alınmış olsa bile otobüsle sadece 7 şehre ulaşım yapılabileceği ifade edildi.

A+A-

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, kararın İçişleri Bakanlığının ‘Korana virüs Tedbirleri/Otobüs Seferleri’ konulu genelgesi çerçevesinde alındığı ifade edildi ve şu açıklama yapıldı.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de vaka sayısında artışlar yaşanan Koranavirüs (Covid-19) virüsünün en temel özelliği fiziksel temas, hava yolu vb. yollarla çok hızlı bulaşması nedenleri ile İçişleri Bakanlığının 28.03.2020 tarihli Koranavirüs Tedbirleri/ Otobüs Seferleri Konulu Genelgesi kapsamında, Denizli’den İl dışına otobüs ile yolculuk yapacak olan vatandaşlarımızın, şehirlerarası otobüs ile seyahatleri aşağıdaki şartlar doğrultusunda yeniden düzenlenmiştir. Buna göre

Tedavi ihtiyaçları nedeniyle doktor kararıyla sevk edilenler

Birinci derece yakınları vefat eden veya ağır hastalığı olanlar.

Son on beş gün içerisinde Denizli’ye gelen ve kalacak yeri bulunmayıp ikamet yerlerine dönmek isteyenler

Denizli Büyükşehir Belediyesi uhdesindeki 444 85 20 numaralı çağrı merkezini arayarak şehirlerarası seyahat taleplerini ileteceklerdir.

Yukarıdaki şartlara haiz vatandaşlarımıza Pamukkale İlçesi Seyahat İzin Kurulunca “Şehirlerarası Otobüs Seyahat İzin Belgesi” düzenlenecektir.

Bu belge ile;

Denizli-Aydın-İzmir

Denizli-Antalya

Denizli-Afyonkarahisar-/Ankara

Denizli-Bursa-İstanbul

Güzergahlarında otobüsle seyahat edebileceklerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.