Şehit Aileleri Alanya’da Buluştu

Şehit Aileleri Alanya’da Buluştu

Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ortaklığı ile Alanya’da yapılan etkinliklerde Şehit Aileleri buluştu.

A+A-

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Ortaklaşa koordine edilen Denizli'deki ve Alanya'daki şehit ailelerini bir araya getirmek için Şehit Polis Coşkun Nazilli'nin Alanya'daki evinin önünde Mevlid-i Şerif programı yapıldı. Geçen cumartesi günü yapılan programa iki ilçenin Emniyet Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katılımda bulundu sağladı.

Şehit Ailelerinin Hep Yanındayız

Şehit Özel Harekât Polisi Coşkun Nazilli'nin ikametinde yapılmış olan Mevlid-i Şerif programı dualar ile sonlandı. Duadan sonra konuşma yapan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli ve Alanya’nın Şehidine her zaman sahip çıktıklarını ifade ederek bugün burada kendilerini buluşturanların aguşunu açıp Hz. Peygamber’in beklediklerini, her zaman söyledikleri gibi bu ülkeye evlatlarını feda edenlerin her zaman yanlarında her zaman hizmetlerinde olacaklarını ve bu etkinliğin bunun bir nişanesi olduğunu belirterek duygularını bu şekilde ifade etti.

İki gün süresince devam eden etkinlikler çerçevesinde Denizli ve Alanya’lı Şehit Ailelerinin kaynaşması biraz olsun acılarının hafifletilmesi için çeşitli geziler ve yemekler düzenlendi Pazar akşamı yapılan yemekten sonra Mevlüt DEMİR’in Şehit Ailelerine hediyelerini sunması ve beraber hatıra fotoğrafı çekilmesi ile etkinlikler sonlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.