Şehit Ömer Halisdemir'in kardeşi ...

Şehit Ömer Halisdemir'in kardeşi ...

15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişiminde darbeci general Semih Terzi'yi vurarak büyük bir kahramanlık gösteren Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

A+A-

FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen darbe girişi esnasında Semih Terzi'yi öldürerek bir kahramanlık destanı yazan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir, milletvekili aday adayı oldu. AK Parti'den aday adayı olan Halisdemir, bugün başvurusunu AK Parti Genel Merkezi'nde yapacak.

FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi esnasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı ele geçirmek isteyen darbeci general Semih Terzi'yi vurarak öldüren ve daha sonrasında şehit düşen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir, 24 Haziran erken seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Bugün Gerçekleşecek

AK Parti İl Başkanlığı'nda babası Hasan Hüseyin, ağabeyi Doğan, kız kardeşi Elif Serin, amcası ve halası ile basın toplantısı düzenleyen Soner Halisdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında bu kutlu yürüyüşe katılmaktan onur duyduklarını söyledi.

Halisdemir, "Ülkemiz yok olma ya da var olma mücadelesi veriyor. 24 Haziran seçimleri bu yüzden çok çok önemli. Bu yolda liderlik için kefenimizi yanımıza alıp öyle çıktık. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanında bu kutlu yolda beraber olacağız. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı oldum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.