Şehit Polis Ve Tüm Şehitlerimiz İçin Polisler Mevlit Okuttular

Şehit Polis Ve Tüm Şehitlerimiz İçin Polisler Mevlit Okuttular

31 Mart 2017 günü Çevik Kuvvet minibüsünün göreve gittiği esnada karıştığı trafik kazası neticesi sekiz Polis Memuru yaralanmış ve daha sonrada Ramazan AKÇADAĞ şehit olmuştu.

A+A-

31 Mart 2017 günü Çevik Kuvvet minibüsünün göreve gittiği esnada karıştığı trafik kazası neticesi sekiz Polis Memuru yaralanmıştı. Yaralılardan Polis Memuru Ramazan AKÇADAĞ 12 Nisan 2017 günü tedavi gördüğü hastanede şehit olmuş ve memleketi Kırıkkale’ de defnedilmişti.

Denizli Emniyet Müdürlüğü personeli mesai arkadaşlarını unutmayarak, şehidimizin son görev yeri olan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde, başta Şehit Polis Memuru Ramazan AKÇADAG olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna Kuran-ı Kerim ve Mevlit okutturarak lokma hayrı yaptırdı.

Mevlit’e katılan yakın çalışma arkadaşları ve Emniyet Müdürlüğü personeli dua ettikten sonra, Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt DEMİR meslektaşlarına ;Şehitlik mertebesinin en yüksek mertebe olduğunu ve Şehit Polis Memuru Ramazan’ nında bu mertebeye ulaştığını ifade ederek şehidin geride kalan ailesine sabır diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.