Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Kahvaltı

Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Kahvaltı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Belediye Havuz Tesisleri’nde şehit yakınları ve gazilerle kahvaltıda bir araya geldi. Saat 09.00’da Atatürk anıtına çelenklerin koyulmasıyla başlayan törenin ardından, Belediy

A+A-

Programa, Sarayköy’e yeni atanan İlçe Kaymakamı Fatih Akkaya, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Uğur Özcan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Hasan Güreş, Ak Parti Sarayköy İlçe Başkanı Mevlüt Arık, şehit yakınları ve gazilerimiz katıldı.

 

Şehit yakınları ve gazilerimizle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “ Böylesine anlamlı bir günde sizlerle bir arada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Sizler, bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün uğruna canı feda etmekten sakınmayarak, büyük bir cesaret ve kararlılık örneği verdiniz. Bugün al bayrağımızın dalgalanması, insanlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları sizlerin sayesindedir. Bu vatan sizlere çok şeyler borçludur. Bu duygularla siz değerli gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor, sağlıklı ve huzur bir ömür diliyorum. Aziz şehitlerimizi ve hayatını kaybetmiş gazilerimizi rahmetle anıyorum. “dedi.

 

Programın sonunda; Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, şehit yakınlarına ve gazilerimize Kur’an-ı Kerim ve Ay-yıldızlı bayrağımızı hediye etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.