Şehitlerimizin Kanı Asla Yerde  Kalmayacak

Şehitlerimizin Kanı Asla Yerde  Kalmayacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İdlib'de şehadete eren Denizlili Uzman Onbaşı Armağan Akman için baş sağlığı diledi.

A+A-

Türkiye'nin milli güvenliğini sağlamak amacı ile İdlib'de görev yapan Denizlili Uzman Onbaşı Armağan Akman'ın şehit haberini üzüntüyle öğrendiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Şunu hiç kimse unutmasın, aziz Türk milleti ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz son ferdine kadar, bu topraklara sahip çıkacak, şanlı bayrağımızı indirtmeyecek, vatanı böldürmeyecek ve şehitlerimizin kanını asla yerde bırakmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Övgünün Ötesindeler

Başkan Osman Zolan, mesajında şunları belirtti: "Bu vatan için kanını döken şehit ve gazilerimiz her türlü övgünün ötesindedir. Rabbim şanlı ordumuzu muzaffer eylesin. Bizleri derin bir üzüntüye boğan alçakça saldırıda şehit düşen hemşehrimiz Uzman Onbaşı Armağan Akman ve tüm silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Denizlimize ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.