Şehitlerimizin Kanları Yerde Kalmayacaktır

Şehitlerimizin Kanları Yerde Kalmayacaktır

MHP İl Başkan Yardımcısı Avukat Murat Canlı İdlib'te yapılan hain saldırı ile alakalı taziye mesajı yayınladı.

A+A-

Suriyenin İdlib bölgesinde rejim unsurlarının alçak saldırısı sonrası şehit olan Mehmetçiğe Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar dilediğini ifade eden Canlı, içinde olduğumuz zor dönemde muhalefeti iktidarı birlik olarak tüm dünyaya Türk'ün hainler karşısında bir ve beraber olduğunu  göstermekte olduklarını ifade etti.

Murat Canlı sözlerine şöyle devam etti:

Artık sabrımız taşmıştır. Türk'ün anaları ağlarken, mültecilerin Avrupa hayaliyle sevinçleri Milletimizin damarına basmaktadır. Devletimize güvenimiz tamdır. Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayacağından kuşkumuz yoktur. Zor dönemde kimler kimlerle yan yana tek tek not edilmektedir. Ülkemizdeki savunmasız yaşlı, çocuk ve kadın mülteci kardeşlerimizi tenzih ederek yurdumuzdan sevinç çığlıkları ile ayrılanları zamanı gelince bu millet tekrar bağrına basmayacaktır. 

Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Şehitlerimizin kanı yerde kalmasın. Dualarımız Türk Silahlı kuvvetleri ve cephedeki kardeşlerimizle..

MHP Denizli İl ve İlçe  Teşkilatları  olarak bu hain saldırıyı kınıyor,  Aziz şehitlerimize Allahtan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bilinsin ki; Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl ve İlçe Teşkilatı tüm kadroları ile Devletimizin, Ordumuzun ve Askerimizin gece gündüz emrindedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.