Şehitlerin isimleri okullarda yaşayacak

Şehitlerin isimleri okullarda yaşayacak

Denizli Valiliği son dönemde teröre kurban verilen şehitlerimiz, Ömer Kağan Kandemir, Doğan Acar ve Hasan Eser’in isimlerinin okullara verilmesi kararı aldı.

A+A-

Denizli son dönemde birbiri ardına 3 şehit verdi. Kenti yasa boğan şehitlerimiz için Denizli Valiliği anlamlı bir karar aldı. Şehit Er Ömer Kağan Kandemir’in ismi memleketi Çivril’de, Şehit Er Doğan Acar‘ın ismi doğup büyüdüğü Akhan Mahallesindeki okula verilecek. Dün kaybettiğimiz Şehit Polis Memuru Hasan Eser’in ismi de ailesinin de muvafakati ile belirlenecek bir okulda yaşatılacak.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, “Vatanımızın ve Milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak uğruna canlarını feda eden şehitlerimize minnettarlığımızın ifadesi olarak, şehitlerimizin isimleri okullarda yaşatılacak. Ruhları şad olsun, Vatan sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırılarda yaralanan asker ve polislerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.