ŞEHRİMİZE YAKIŞIR BİR BALIK HALİ İNŞA EDECEĞİZ

ŞEHRİMİZE YAKIŞIR BİR BALIK HALİ İNŞA EDECEĞİZ

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, “şehrimize yakışır, vatandaşlarımızın kolaylıkla alışveriş yapabilecekleri, içerisinde balık restoranları da olan modern bir balık hali inşa edeceğiz” dedi.

A+A-

Modern bir anlayışla tasarlanmış olan Balık Hali ve Deniz Ürünleri Kompleksi’ni en kısa zamanda Denizli Halkının hizmetine sunacaklarını söyleyen Öztürk, “hem hemşerilerimize hem de şehrimize gelen misafirlerimize hizmet verecek olan kompleks, temizliği, modern dizaynı ve çeşitliliğiyle dikkat çekecek. Aynı zamanda deniz ürünleri tutkunlarına kaliteli bir alışveriş ve yeme içme imkânı sunacağız” dedi.

Kompleksin geniş bir alana inşa edileceğine vurgu yapan Öztürk, kompleks içerisinde restoranların, manavların ve deniz ürünleri satıcılarının olacağını, haftalık olarak düzenlenen etkinlikler ve tadım günleriyle deniz ürünleri kültürünü yaygınlaştıracaklarını belirtti.

 

Öztürk, “yapacağımız kompleks, modern altyapısı ve hijyen standartlarıyla da öne çıkacak. Hemşerilerimiz, temiz ve ferah bir ortamda alışveriş yapmanın keyfini çıkaracaklar. Kompleks içerisinde bulunan restoranlarda sunulan yemeklerin hijyen ve kalite standartları sürekli olarak denetlenecek ve güvence altına alınacak. Balık Hali ve Deniz Ürünleri Kompleksi, şehrimizin deniz ürünleri kültürüne yeni bir soluk getirerek yerel ekonomiye katkı sağlayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.