Şekerbank’ın Gezici Şubesi DTB Canlı Hayvan Pazarı’nda

Şekerbank’ın Gezici Şubesi DTB Canlı Hayvan Pazarı’nda

Denizli Ticaret Borsası ve Şekerbank arasında yapılan anlaşma neticesinde Şekerbank’ın Gezici Şubesi Denizli Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı’nda hizmet vermeye başladı.

A+A-

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili “Pazarda yer alan esnaflarımızla yaptığımız değerlendirmelerde, esnaftan, pazarda bankamatik kurulması şeklinde bir talep gelmişti. Ticaret Borsası olarak pazarda yer alan esnafımızın sorununu çözmek için girişimlere başladık. Şekerbank Denizli Şube Müdürlüğü konuyla ilgili yardımcı olabileceğini belirtti. Bankayla yaptığımız fizibilite çalışmaları neticesinde bankaya ait gezici şubenin pazarımızda kurulmasının uygun olacağına karar verdik.

Pazardaki esnaflarımız ve pazara gelen vatandaşlarımız kurban bayramının ikinci gününe kadar her gün 09.00 – 20.00 saatleri arasında Şekerbank Gezici Şube’de tüm bankacılık işlemlerini rahatlıkla yapabilirler. Şekerbank Gezici Şube’nin Canlı Hayvan Pazarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, göstermiş oldukları ilgiden dolayı Şekerbank yönetimine ve tüm çalışanlara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.