Seksenler yeni sezon ne zaman başlayacak?

Seksenler yeni sezon ne zaman başlayacak?

Efsane dizi Seksenler yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Seksenler yeniden ne zaman başlıyor? Seksenler'in yeni sezon tarihi belli oldu mu?

A+A-

Efsane dizi Seksenler yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Seksenler yeniden ne zaman başlıyor? Seksenler'in yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Seksenler dizisi ilk bölümüyle 2012 yılında izleyici karşısına çıkmış 6 sezonluk serüvenin ardından izleyiciye veda etmişti. Son bölümü 27 Mayıs 2017 tarihinde yayınlanan dizinin yapımcısından Seksenler izleyicilerine müjdeli haber geldi. Birol Güven yaptığı açıklama ile Seksenler'in yeniden başlayacağını duyurdu. Peki, Seksenler yeniden ne zaman başlıyor? Seksenler'in yeni sezon tarihi belli oldu mu?

SEKSENLER YENİDEN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Seksenler dizisinin yapımcılığını üstlenen Birol Güven, Twitter hesabından senaryoyu paylaşarak, ''Yazmaya başladık'' dedi. Seksenler dizisinin ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Dizinin ekim ayında başlaması tahmin ediliyor.

SEKSENLER OYUNCULARI KİMLER OLACAK?

Birol Güven, eski oyuncu kadrosuyla birlikte yeni isimlerle de görüşmeye başladığını belirtti.

SEKSENLER FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Seksenler'in en büyük aşıkları, Çınaraltı Mahallesi'nde düzenlenen toplu nikah töreninde evleniyor! Butik Ali yıllardır aşık olduğu Dilek'e kavuşurken, uzun zamandır nişanlı olan ve evlenmeyi dört gözle bekleyen Elvan ve Şahin de bu toplu nikah töreninde muradına eriyor. Genç çiftlerin yanı sıra, kahveci Mesut ve Yıldız'ın da nikah tazelemesi bir birinden eğlenceli anların yaşanmasına sebep oluyor. Öte yandan Nazlı sonunda Niyazi'nin evlenme teklifini kabul ederek, Niyazi'ye büyük bir mutluluk yaşatır. Çağatay ve Funda ise ailelerini tanıştırarak evlilik yolundaki ilk adımlarını atarlar. Gülden ve Ahmet'in ikinci çocuklarının cinsiyeti aileler arasında tatlı bir tartışmaya sebep olur. Herkes bebeğin cinsiyetini merak etmektedir. Butik Ali yeni giriştiği su işinde çok başarılı olur, bu haber başta Dilek olmak üzere herkesi çok mutlu eder. Kasap Bahtiyar ve kardeşi Sinan memleketleri Adana'ya dönmeye karar verirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.