
Semerci 10 Oy Farkla Kazandı
Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın heyecan dolu genel kurulunda mevcut başkan Köksal Semerci, rakibi Ümit Başkaya’yı sadece 10 oy farkla geçerek güven tazeledi. Üç adayın yarıştığı ve sürpriz bir çekilmenin yaşandığı seçimde, kazanan son sandıkta
Denizli’nin en büyük meslek örgütlerinden biri olan ve toplamda 3 bin 80 kayıtlı üyesi bulunan Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası, yeni dönem yönetimini belirlemek üzere sandık başına gitti. Vera Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurula oda üyeleri yoğun ilgi gösterirken, salon hıncahınç doldu. Mevcut Başkan Köksal Semerci’nin yeniden aday olduğu kongrede, Ümit Başkaya ve Mehmet Erten de başkanlık koltuğu için adaylıklarını açıklayarak üyelere projelerini sundu.
SAYIM SIRASINDA SÜRPRİZ GELİŞME
Oy kullanma işleminin sona ermesi ve sandıkların açılmasıyla birlikte salonda büyük bir heyecan dalgası yaşandı. Sayım işlemleri devam ederken seçim sürecinde sürpriz bir gelişme meydana geldi ve başkan adaylarından Mehmet Erten, sayım henüz resmi olarak tamamlanmadan adaylıktan çekildiğini duyurdu. Erten’in yarıştan çekilmesiyle birlikte seçim, mevcut başkan Köksal Semerci ile iddialı rakibi Ümit Başkaya arasında geçen başa baş bir mücadeleye dönüştü.
SADECE 10 OY FARKLA
Büyük bir çekişmeye sahne olan ve sonucunun son ana kadar kestirilemediği seçimde, kazanan taraf çok küçük bir oy farkıyla belirlendi. Yapılan sayım sonucunda adaylardan Ümit Başkaya bin 23 (1023) oy alarak önemli bir başarı elde etmesine rağmen seçimi kaybetti. Sandıktan bin 33 (1033) oy çıkaran mevcut başkan Köksal Semerci, rakibini sadece 10 oy farkla geride bırakarak ipi göğüsleyen isim oldu. Bu sonuçla birlikte Köksal Semerci, üyelerden bir dönem daha yetki alarak Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.