Sen Anlat Karadeniz 48. Bölüm 17 Nisan 2019 full izle ATV

Sen Anlat Karadeniz 48. Bölüm 17 Nisan 2019 full izle ATV

Sen Anlat Karadeniz 48. bölüm ile ATV'de. Sen Anlat Karadeniz 48. bölüm full tek parça izle linki YouTube'de. Sen Anlat Karadeniz 48. son bölüm ATV'de başlandığında canlı takip ederek, 17 Nisan 2019 dizi bitiminde full hd tek parça halinde izleyebilirsini

A+A-

Sen Anlat Karadeniz 48. bölüm ile ATV'de. Sen Anlat Karadeniz 48. bölüm full tek parça izle linki YouTube'de. Sen Anlat Karadeniz 48. son bölüm ATV'de başlandığında canlı takip ederek, 17 Nisan 2019 dizi bitiminde full hd tek parça halinde izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu'nun oynadığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin 48. bölümü 17 Nisan 2019 Çarşamba akşamı saat 20.00'da ATV ekranlarında olacak. Sen Anlat Karadeniz 48. son bölümünde; Mercan sonunda Nefes için gözyaşı döker. Gelinliği ile Tahir'in kucağında belirten Nefes'in görüntüsü aslında sadece birer hayaldir.

Tahir yollara düşerken saatler geçmesine rağmen bir türlü eve gelmeyince büyük bir telaş başlar. Bunun yanında bir tüfeğinde ateş alması herkesi korkutur.

SEN ANLAT KARADENİZ 48. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Nefes'i baygın halde bulan Tahir'in kulaklarında Vedat'ın sözleri yankılanır. Doktoru Nefes'in sağlıklı olduğunu söylese de Tahir için bu tatmin edici değildir. Nefes'i kaybetme korkusunu bir türlü içinden atamamaktadır. Nefes'in hamilelik maceraları başlar.

Sen Anlat Karadeniz 48. bölüm izle 

Aşeren Nefes için tüm Kaleli erkekleri seferber olur. Gece yarısı greyfurt aramaya çıkan Kalelilerin sonu karakolda biter. Dolaşmak için dışarı çıkan Tahir'in eve dönmemesi panik yaratır. Dört bir yanda herkes Tahir'i ararken, Tahir beklenmedik bir kurşunun hedefi olmuştur.

SEN ANLAT KARADENİZ 48. SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.