Seri Katil Atalay Filiz, İzmir'de Yakalandı

Seri Katil Atalay Filiz, İzmir'de Yakalandı

İstanbul ve Ankara'da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz İzmir'in Menderes ilçesinde bir parkta yakalandı.

A+A-

Türkiye'nin her yerinde aranan 3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz, İzmir'de bir parkta yakalandı. Pendik'te kadın öğretmen cinayetiyle Türkiye'nin gündemine oturan ve günlerdir aranan seri cinayet zanlısı Filiz'in, Menderes ilçesinde bir parkta otururken yakalandığı belirtiliyor. Filiz'in İstanbul'a götürüleceği kaydedildi.

 

3 KİŞİNİN KATİL ZANLISIYDI

 

Tuzla'da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı Ankara'da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz'in, İzmir'e kaçtığı saptandı.

 

İZMİR'DE KALDIĞI BELİRLENMİŞTİ

 

Geçen 29 Mayıs'ta İzmir'e gelen Filiz'in, Buca'da bir kafeteryada 4 saat kaldığı, ardından bir üniversite öğrencisinin evinde 30 ve 31 Mayıs geceleri kaldığı ortaya çıktı. Görüntülerin televizyonlarda yayınlanmasından sonra durumu fark eden kafeterya sahibi ile üniversite öğrencisinin verdiği bilgiler doğrultusunda, polisin araştırmalarına da yön verildi.

 

PARKTA YAKALANDI

 

Aradan geçen sürede çok sayıda ihbar geldi. Bütün ihbarları titizlikle değerlendiren polis, Atalay Filiz'i bugün İzmir'in Menderes İlçesi'ndeki bir parkta yakaladı. Gözaltına alınan Atalay Filiz, emniyete götürüldü.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.