Serinhisar Belediyesi’nde artık işler daha hızlı

Serinhisar Belediyesi’nde artık işler daha hızlı

Serinhisar Belediyesi, Tapu ve Kadastro XVIII. Bölge Müdürlüğü ile Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi (TAKPAS) protokolü imzalandı.

A+A-

TAKPAS protokolü, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ile Tapu ve Kadastro XVIII. Bölge Müdürü Süleyman Özen tarafından imzalandı. Protokol sırasında Tapu Kadastro XVIII. Bölge Müdür Yardımcısı Halil Nafiz Bayındır, Tapu Kadastro XVIII. Bölge Halkla İlişkiler Şb. Müdürü İbrahim Gökçakır, Denizli Kadastro Müdürü Mustafa Aktürk, Serinhisar Tapu Müdürü Emin Kiriş ve Serinhisar İmar ve Şehircilik personeli Hasan Yalçın hazır bulundular.

İmzalanan protokol sayesinde artık Serinhisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü işlemleri online olarak daha hızlı, masrafsız ve güvenli bir şekilde yapılabilecek. Dünyanın hızla değiştiğini ve bu değişimin teknolojik yenilikleri de beraberinde getirdiğini anlatan

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Serinhisar Belediyesi’nin bu teknolojik imkânlardan azami derecede yararlanarak halka daha hızlı ve kaliteli hizmet verileceğini söyledi. Başkan Kobaş, "Serinhisar Belediyesi olarak Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ile Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi (TAKPAS) üzerinde Serinhisar Belediyesi’nden erişilebilmesi için protokol imzaladık. İmzaladığımız protokol ile artık tapu işlemleri daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek. Böylelikle hem vatandaşlarımız hem de belediye çalışanları tapu bilgilerine hızlı ve sağlıklı olarak ulaşabilecekler. Bu bilgileri halkımıza yapacağımız hizmetler noktasında en üst seviyede kullanacağız. İmzaladığımız bu protokol ile tapu bilgileri bir tuş kadar yakın olacak.  Vatandaşlarımızın yapacağı işlemlerde yaşanılan zaman kaybını ortadan kaldırmış olacağız. Vatandaşların emlak, imar, çevre temizlik servisi, iş yeri açma ruhsatı gibi benzer işlemlerinde belediyemiz tarafından görülmesi gereken güncel tapu bilgilerine anında ulaşabileceğiz" dedi.

Tapu ve Kadastro XVIII. Bölge Müdürü Süleyman Özen ise, “Bu projemizin Serinhisar Belediyesi’ne ve Serinhisar halkına hayırlı olmasını diliyorum. Bu proje ile vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böylelikle vatandaşlarımız ihtiyaç duydukları bilgilere masraf ve zaman harcamadan kolaylıkla ulaşabilecekler” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.