Serinhisar Uyumadı

Serinhisar Uyumadı

Serinhisar Ülkü Ocakları tarafından “Teröre lanet, Şehide saygı” yürüyüşü düzenlendi. 5 bin kişinin katıldığı yürüyüşte ilçe Türk bayrakları ile donatıldı. İlçe halkı terör saldırılarını protesto etmek için ilçe merkezinden başlayarak, ilce meydanına kad

A+A-

Yürüyüşe, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  MYK Üyesi Ali Semerci, MHP Denizli Milletvekili aday adayı Halil Öztürk, Serinhisar İlçe Başkanı Mehmet Averi, Serinhisar Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Arslan ve vatandaşlar katıldı.

Protesto yürüyüşlerinin yol üzerinde olması nedeni ile trafikte uzun kuyruklar oluştu. Yolda bekleyen araçlar korna çalarak protestoya destek olurken vatandaşlar, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”,”Ne Mutlu Türküm Diyene” “Hepimiz Mehmet’iz, PKK’ya yeteriz” şeklinde slogan attı.

 

JANDARMA KOMUTANI VE POLİS AMİRİNE TÜRK BAYRAĞI

Serinhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet  Amirliği önüne  gelen kalabalık Asker ve Polise sevgi gösterilerinde bulundular.  Serinhisar Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Arslan, Jandarma İlçe Komutanı ve İlçe Emniyet Amirine birer Türk Bayrağı verdi.

“Teröre lanet, Şehide saygı”   yürüyüşün tamamlanmasının ardından İlçe meydanında toplanan kalabalığa hitap eden MHP Denizli Milletvekili aday adayı Halil Öztürk,  düzenlenen yürüyüşe yoğun ilgi gösteren ilçe halkına teşekkür etti. Öztürk, ülkede 13 yıldır uygulanan  yanlış politikalar sonucu  PKK’nın alan hâkimiyeti kurması için bütün koşulların elverişli hale getirildiğini söyledi. Öztürk,  “Bölücüler Türkiye tarihinde hiçbir zaman görülmediği ölçüde etkinlik kazanmıştır. Bu  politikalar ‘çözüm’ adı altında uygulanmış ve ne yazık ki bugünkü sonuçları doğurmuştur. Mehmetçiklerimizin canı üzerinden siyasi hesap yapmak, insani ve vicdani hiçbir ilkeyle açıklanamaz. İnsan olan böylesi bir zilletin içinde olamaz. Buradan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine  ve Türk milletine başsağlığı diliyorum” dedi.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Averi de konuşmasında, “Milli güvenliğin sağlanması için ‘Demokratik Açılım’ adlı ihanet projesinden derhal vazgeçilerek, her yönüyle etkin bir terörle mücadele politikasının ortaya koyulması zaruridir. Türk milleti siyasi iktidardan boş sözler değil, devlet olmanın gereklerinin yerine getirilmesini beklemektedir” diye konuştu.

Milli birlik ve bütünlüğümüze kast eden herkes bunun bedelini mutlaka ödeyeceğini belirten Serinhisar Ülkü Ocakları Başkanı Hüsdeyin Arslan da, “Türk milletinin sabrını sınayanlar, gücünü test edenler mukadder yenilgileriyle muhakkak yüzleşecektir. Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar niyaz ediyoruz. Canımız tende olduğu müddetçe hatıralarını yaşatacağımıza ve intikamlarını muhakkak alacağımıza dair söz veriyoruz. Büyük Türk Milletinin başı sağ olsun!” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.