Serinhisarlıların Gecesi!

Serinhisarlıların Gecesi!

Serinhisar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEKÜYAD), 20. kuruluş yıl dönümü nedeniyle birlik ve dayanışma gecesi düzenledi.

A+A-

Kelleci Kardeşler Restoran'da düzenlenen geceye; Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Derneğin Onursal Başkanı Ertuğrul Ekiz, Hayırsever Cevriye Esen ve Serinhisarlılar katıldı. Etkinlik yemek ikramlarıyla başlarken gecenin açılışında konuşan Dernek Başkanı Nizamettin Ekiz, dernek olarak 20 yıl önce yola çıktıklarını, bugün iyi noktalara geldiklerini belirtti. Ekiz konuşmasında, " Derneğimiz 1997 yılında kurulmuştur. Bundan 20 yıl önce kurulan derneğimize bugüne kadar katkı koyan herkese, Onursal Başkanımız Ertuğrul Ekiz'e, kaymakamlığımıza, belediyemize, muhtarlarımıza, sivil toplum örgütlerine, üyelerimize ve tüm Serinhisarlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Onların desteği ile bugün üye sayımız 400'e ulaşmıştır. Güçlü olan derneğimiz bugün 85 üniversite öğrencisine burs vermektedir. Bunun yanında sosyal faaliyetlerimiz ve yardımlarımız da devam etmektedir. Dernek faaliyetlerimizi kendi mülkiyetimizde sürdürmekteyiz. Bunu Serinhisarlılarla başardık. Faaliyetlerimizi saygı ve sevgi bağlamında sürdürmekteyiz. Dernek faaliyetlerimizden en önemlisi halen yapımı devam eden yüksekokul binası yapımı çalışmasıdır. Çalışmalarımız halen titiz bir şekilde devam etmektedir. Derneğimiz tüm siyasi partilere eşit mesafede durmaktatır. Bundan sonra da böyle olacak ve tüm Serinhisarlıları kucaklayacaktır. Üyelerimizle bu tür sosyal etkinliklerde bir araya geliyoruz. Bundan sonraki süreçte de bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi.

Kobaş, "Serinhisar için birlik olmalıyız"

Ardından söz alan Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ise, Serinhisar'ın geleceği için tüm Serinhisar halkının birlik ve beraberlik içine kenetlenmesi gerektiğini kaydetti. Başkan Kobaş, ilçe halkının dış dünyaya açılabilmesi adına yapılacak yüksekokulun önemine değinerek, konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların ardından yöresel halk dansları gösterileri sergilendi. Gecede şiirler okuyan Serinhisarlı Şair Baki Evkaralı ile birbirinden güzel şarkıları ile Hakan Eyiden geceye renk kattı. Program gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.