Çameli İlçe Bazlı Teşvik Sistemine Dâhil Edildi

Çameli ilçe bazlı teşvik sistemine dâhil edildi. Konu ile alakalı Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan şu açıklamayı yaptı:

İlçemizde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Yatırım ve Teşvik kapsamında Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar" ile Çameli’mizi ilçe bazlı teşvik sistemine dâhil edildi. İlçemizde Faaliyet Gösteren İşyerleri veya ilçemize yatırımcıların  yatırım yapmak isteyenlerin https://www.sanayi.gov.tr/destek-ve-tesvikler/yatirim-tesvik-sistemleri   Linkte yer alan Teşvik Sistemindeki tablo ’da yer alan listeden   bulabilirler.

Yürürlüğe giren yatırım teşvik sisteminin ilçenin kalkınmasını hızlandıracak ve istihdam sorununu çözecek nitelikte olduğuna İlçeye gelecek yatırımların hem ilçenin kalkınması hem yörenin tanıtılması hem de göç sorunun çözülmesi anlamında büyük fayda sağlayacağına işaret eden   Arslan  "Belediye olarak ilçemize yatırım yapmak isteyen iş insanlarını desteklemeye devam ediyoruz. Bu vesileyle tüm yatırımcıları ilçemize davet ediyoruz
Teşvik kararı büyük heyecan yarattı”

İstihdam ve katma değerle güzel ilçemizin ekonomisini güçlendiren yatırımcılarımıza ve ilçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.   İlçemiz adına Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a  ve emeği geçenlere teşekkür ederim.

İlçe Haberleri Haberleri

ATO ÖZEL İNSANLARA DOKUNUYOR
Tavas'ta Milli Mücadele Heykeli Kundaklandı
İŞTE DOĞAN’IN KURMAYLARI
Eski Başkan Vatandaşa Hesap Verdi
Beyağaç’ta Başkan Pütün’le İlk Toplantı