Denizlili Kardeşler Baba Mesleğini Bırakmıyor

Denizli'nin Kale ilçesinde dedelerinin taş değirmende başlattığı tahin üretimini modern tesislere taşıyan kardeşler, günlük 500 kilo tahin üreterek iç ve dış pazara gönderiyor.

Dede Mustafa Ercanlı'nın yaklaşık yüz yıl önce taş değirmende yaptığı tahinciliği babaları Halil Ercanlı'dan devralan Mustafa, Ahmet, Ali ve Yusuf Ercanlı kardeşler, kurdukları modern fabrikada susam işlemeye başladı.

Online satış da var

Susam ve tahinde üretimi artıran, günlük 500 kilogram tahin üretim kapasitesine ulaşan kardeşler, Ankara, İzmir ve Antalya'da kurdukları bayilik ağının yanı sıra internet üzerinden de satış yapmaya başladı.

DENİZLİ (AA) - 

İlçe Haberleri Haberleri

ATO ÖZEL İNSANLARA DOKUNUYOR
Tavas'ta Milli Mücadele Heykeli Kundaklandı
İŞTE DOĞAN’IN KURMAYLARI
Eski Başkan Vatandaşa Hesap Verdi
Beyağaç’ta Başkan Pütün’le İlk Toplantı