Eski Başkan Vatandaşa Hesap Verdi

Eski Başkan Vatandaşa Hesap Verdi

Acıpayam Belediyesi Eski Belediye Başkanı Hulusi Şevkan Belediyenin borç durumu ile alakalı şu açıklamayı yaptı:

A+A-

Çok saygıdeğer Acıpayam halkımıza bilgi anlamında duyurumdur.

Saygılarımla sunuyorum :

Kıymetli halkımız yerel seçimler sonrası belediyelerimizi devralan yeni arkadaşlarımız haklı olarak belediyelerinin  mali tablosunu kamuoyuyla paylaşma ihtiyacı duymaktadırlar.

Ben de önceki belediye başkanınız olarak teslim ettiğim belediyemizin mali tablosunu bizzat yayınlayarak yönetime gelen arkadaşlarımızın rahat hareket etmelerini sağlamak istiyorum.

Aşağıda belediyemizin bugün itibariyle borçlarını göreceksiniz. bunun ayrıntısını hem yeni göreve gelen arkadaşlarımız hem de mali işler müdürlüğümüz ayrıca yapacaklardır diye düşünüyorum.

Tabloyu vermeden önce yine siz halkımızın bir konuda daha bilgilenmenizi istiyorum.

Bugün duyduğum fakat tamamen yanlış olan bir bilgiyi aktarmak istiyorum:

Belediyeden ayrılmak üzere olduğum son günlerde 30-40 kişinin alındığı haberi geldi. bu tamamen asılsız. sanırım yanlış bir duyum oldu inancındayım. ges’imize alınacak bekçi ve elektrik teknikerini bile biz yeni yönetime seçim sonrası kim gelirse onun alması için boş bıraktık.

Kıymetli acıpayamlı kardeşlerim ayrıca partim başka bir kardeşimizle yola devam kararı alınca bildiğiniz üzere aday olmadım. ve o andan itibaren gelecek arkadaşlarımıza yük olacak herhangi bir tavır içinde olmadım.

Belediye çalışmalarımıza ise kendim devam ediyormuş gibi sürdürdüm hiç aksatmadık.

Bu tür duyumların toplumumuzda olumsuz duygular meydana getirmemesi için belediye başkanlığından ya da benim şahsımdan bilgi alınabilir. ayrıca insan kaynakları müdürlüğünden de bilgi edinilebilir.

Benim şahsi telefonum 05332440886

Aşağıdaki tabloda gördüğünüz ticari banka borçları eyt’den emekli olan arkadaşlarımız için çekilen kredi ve sırçalık bölgemizde belediyemize ait  kurulan ges için çekilen kredidir.

GES artık üretime geçmek üzeredir.

Ayrıca Belediyemizin Abeltaş Şirketimize Olan Borcu Eğer İşi Dışarıdan Hizmet Alımı Şeklinde Olsaydı Takdir Edersiniz Çok Daha Yüksek Olacaktır.

Kısa bir araştırma yapılacak olursa harcamaların çoğu fen işlerimizin çalışmaları ve imar 18. Madde çalışmalarıdır. Elbette yapılacak ne fen işleri ne de imar işleri bitmedi. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki merkez ve köylerimizde çok az kilit parke eksiği kalmıştır. Ayrıca halkımızın sosyal amaçlı tesisleri de bitme noktasına gelmiştir.

Tekrar yeni yönetime gelen arkadaşlarımıza başarılar ve kolaylıklar diler tüm halkımıza en içten muhabbetlerimi sunuyorum.

437023178-967763568250603-958851607088121350-n.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.