Ege’nin En Büyük Kitap Fuarı Ertelendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 Mart'ta açılacak olan Ege’nin en büyük kitap fuarını corona virüsü önlemleri çerçevesinde, erteledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Kitap Fuarı 29 Mayıs - 7Haziran tarihleri arasında yapılacağı öğrenildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, her yıl yüzlerce yazar ve yayınevinin yüzbinlerce vatandaşla buluştuğu kitap fuarının ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Mayıs Sonunda

Denizli Büyükşehir Belediyesinin corona virüsü tedbirleri nedeniyle 27 Mart - 05 Nisan 2020 tarihleri arasında yapacağını açıkladığı Ege'nin en büyük kitap fuarı ertelendi. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Kitap Fuarı 29 Mayıs - 07 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacak. Kitapseverlerin heyecanla beklediği Ege’nin en büyük kitap fuarı her yıl olduğu gibi yine Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde (EGS Fuar Alanı) yapılacak. Bu yıl fuarın onur yazarının Denizlili Prof. Dr. Önder Göçkün olacağı açıklanırken, 29 Mayıs 2020'de kapılarını açacak fuarda yüzlerce yayınevi ve yazar Denizlililer ile buluşacak.

Ege Bölgesi Haberleri

Tavas’ta zeybek ateşi yandı
Beyağaç Gökyüzü Gözlem Şenliği başladı
Yıldızlarla randevu başlıyor 
Denizli'de Ülkücülerin Acı Günü
EYPİO VE NESLİHAN YILMAZ ÖREN KALE'Yİ COŞTURDU