Kütüphaneler Evinize Geliyor

Pek çok angarya işi kolaylaştıran "e-Devlet"e eklenmiş olan yeni uygulama çok sevileceğe benziyor.

Son dönemlerde özellikle kamu işlerini hızlandırması bakımından hayatımıza güzellikler katan e-Devlet uygulamasına yeni bir özellik daha eklendi. Daha evvel Ankara Milli Kütüphane ile alakalı işlem yapma özelliği olan e-Devlet’e halk kütüphaneleri özelliği de eklendi.

e-kitaplara Ulaşabilirsiniz

"e-Devlet"e eklenmiş olan yeni uygulama ile halk kütüphanelerine üye olunabilecek, katalog taraması yapılabilecek ve "e-kitaplara" ulaşılabilecek.

Vatandaşlara devlet tarafından verilmiş olan hizmetlerin elektronik ortamda sunulduğu e-Devlet tarafından yeni sistem ile alakalı yapılan açıklamada, e-Devlet Kapısı üstünden ya da 'Kütüphanem Cepte' mobil uygulaması aracılığı ile e-Devlet portalına bağlanıp, istediğiniz halk kütüphanesine 'e-üyelik' yapılabileceği, anında 'e-kitaplara' erişilebileceği, katalog taraması yapılabileceği, ödünç alınan kitapların süresinin uzatılabileceği, üyelik bilgilerinin güncellenebileceği, kayıt yaptırılan halk kütüphanesini değiştirilebileceği ve bütün halk kütüphanelerinin hizmet bilgilerine erişilebileceği ifade edildi.

 

Gündem Haberleri

Gözler Asırlık Gelenek İçin Gün Sayıyor
Başkan, 1 Mayıs’ı Personeli ile Kutladı
1 Mayıs Denizli’de Coşkuyla Kutlandı
Denizli Büyükşehirde 1 Mayıs Coşkusu
Hem Oynadı Hem Para Dağıttı