Sevilen Öğretmene Vefalı Anma

Sevilen Öğretmene Vefalı Anma

Sevilen Öğretmene Vefalı Anma

A+A-

Denizli  Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde matematik öğretmenliği yapan Metin Kaya, geçtiğimiz Cuma günü öğle vakitlerinde ders esnasında kalp krizi geçirdi.

Öğrencilerin, müdür ve müdür yardımcısına haber vermesi ardından müdür yardımcısı ve okulun bir öğretmenin otomobili ile hastaneye kaldırıldığı fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.  

Okulun sevilen öğretmeni Metin Kaya evli ve 11 yaşında bir kız  çocuğu ve 3 aylık bir bebeğin babasıydı. akishaber.com.tr'nin haber editörü olan Batuhan Dağdeviren'nin de matematik öğretmeni olan Metin Kaya sevenlerini ve yakınlarını hüzne boğarak, cuma günü hayata veda etti.

Bir çok öğretmenin ve öğrencinin katıldığı, ulu cami’de kılınan cenaze namazının ardından Çakmak mezarlığına gözyaşlarıyla defnedildi.

Herkes tarafından çok sevilen Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi matematik öğretmeni Metin Kaya bugün okulda düzenlenen anma programıyla ve bu hafta bir dizi etkinliklerle yâd edilecektir.

Cuma günü saat 10:00 da anma programı-Helva Dağıtımı ile bitecek olan etkinliklerde merhum için anı defteri oluşturuldu.

 AKİSHABER ailesi olarak da Merhuma Allahtan rahmet, acılı ailesine, öğretmen arkadaşlarına ve çok seven öğrencilerine sabır diliyoruz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.