Sevindik Mahalle Sakinleri İftar Sofrasında Buluşacak

Sevindik Mahalle Sakinleri İftar Sofrasında Buluşacak

Merkezefendi Belediyesi’nin Mahalle İftarları Devam Ediyor

A+A-

Merkezefendi Belediyesi, 6 Nisan Perşembe günü Sevindik Mahallesi’nde toplu iftar programı düzenleyecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Gönül soframızı bu kez Sevindik Mahallemizde kuracağız. Tüm hemşehrilerimi bekliyorum” dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mahalle iftarları devam ediyor. Daha önce İlbade ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde kurulan gönül sofrası bu kez Sevindik Mahallesi’nde kurulacak. İftar programı 6 Nisan Perşembe(yarın) Sevindik Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek. Ramazan ayının manevi duygusunun yaşanacağı programda tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi de olacak.

“HEMŞEHRİLERİMİZ İLE SOFRAMIZI BÜYÜTÜYORUZ”

Mahalle iftarları ile Ramazan’ın huzurunu, paylaşmanın güzelliğini yaşadıklarını ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hemşehrilerimizle iftar sofralarımızda bir araya gelmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Ramazan ayının anlamını hep birlikte yaşıyoruz. İftar soframızı Sevindik Mahallemizde kuracağız. Tüm hemşehrilerimizi soframızı büyütmeye davet ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.