Şevkan: "Hizmetlerimizi Elli Yıl Sonra Anlarsınız"

Şevkan: "Hizmetlerimizi Elli Yıl Sonra Anlarsınız"

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan son günlerde 31 Mart seçimlerini unutamayan bazı kişilerin gündemi meşgul etmeye çalıştıklarını ifade etti.

A+A-

Acıpayam Belediye Başkanı Dr Hulusi Şevkan'ın basın açıklaması :

Öncelikle böyle gereksiz konularla sizleri meşgul ettiğim için Acıpayamlı kardeşlerimden özür dilerim. Ne yazık ki 31 MART seçimlerini unutamayan kardeşlerimin bazıları gündemi meşgul etmeye çalışıyor. Bende sizin Belediye Başkanınız olarak tüm Acıpayamlı kardeşlerime sesleniyorum. 

'Acıpayam sevdamızdır' lafını boşuna söylemedik Acıpayam ve mahallelerinde 50 yıldan beri çözülemeyen tapu sorunlarını çözdük. Geçen yıl yaşadığımız depremde bir çok mahallede evler yıkıldı. Karahöyük,Apa, Yasıhöyük,Ovayurt ve diğer mahallelerimizdeki vatandaşlarımız bu çalışma sayesinde hak sahibi oldular. Teknik personelimizin vatandaşlarımızı mağdur etmeyecek şekilde onlarında onaylarını alarak,tapularını teslim ettik. Belediyemize ait yerlerimiz mevcuttur. Bizler Acıpayam halkının menfati doğrultusunda hizmetler yapıyoruz. Maliye hazinesinden bir çok yer satın almış bulunmaktayız. 

2009 yılından beri Acıpayam'ı en iyi şekilde yönettiğimi düşünüyorum. Yaptığımız hizmetler ortadadır, halkımızın teveccühü ile bu günlere geldik.Acıpayam da 2009 yılından önceki yapılan 100 yıllık imar planı uygulanırken ilçemizin geleceği düşünülmüştür. Ben 2009 öncesinde 18. madde uygulamasının araştırılması halinde kök parsellere dönüleceğinden vatandaşlarımızın mağdur olacağını harita mühendisi ve şehir planlayıcısı teknik birimlerin görüşlerini alarak konunun geçmişte bilerek veya bilmeyerek hataların olduğunu söyledim. 2009 yılından bu yana uyguladığımız 18.madde konusu tamamen uzmanlar tarafından yapılmıştır. Kimse bu konuda siyasi art niyet peşinde koşmasın. 

Halkın menfaatleri gözetilmektedir

Belediyemize ait olan Abeltaş şirketi, yeni kurulan atılım şirketinin yüzde 25 hissesine sahiptir. Şirket sahibi Bahadır Hacıoğlu ise yüzde 75 hisseye sahiptir. Yapılacak olan hizmetler konusunda TPDK'nın vereceği desteklerden yararlanmak için böyle bir şirketi kurmak ihtiyacı duyulmuştur. Acıpayam halkının menfaatleri gözetilmektedir. 
Çöp toplamak bir faaliyettir. Bir,  iki gün çöp toplanılmadığı zaman vatandaşlarımızın ne kadar mağdur olduğunu bizler biliyoruz. Çöp toplayan işçi kardeşlerimizin alın terinin kutsallığı göz ardı edilemez  SİZLER BUNU BELKİ 2050 YILINDA ANLAYACAKSINIZ!. 

Acıpayam’da tarım ile uğraşan kardeşlerimizin mağdur olmaması için ilçemizde STK  olan Ziraat odamızın başkanı ile ortak bir çalışma başlattık.Üreticilerimizin ürünlerini en yüksek bedel ile satabilmeleri için, Akalan ve Yassıhöyük mahallelerimiz de yerler tahsis ettik. Acıpayam merkezde de  üreticilerimizin alın teri karşılığını almaları konusunda. Çalışmalarımız devam edecektir. Tarım sektörü ile uğraşan kardeşlerimize faydalı olmak için, her türlü çalışmada destek olacağımız bilinmelidir.Gene esnaf bir kardeşimiz hamam açacağını bizden teknik anlamda destek olmamızı istedi. Bizler ilçemizin ilerlemesi için asla siyasi veya başka bir şekilde ayrım yapmadan bütün olumlu işlerde destek olmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.