Şevkan : Ziyaretiniz Gücümüze Güç Kattı

Şevkan : Ziyaretiniz Gücümüze Güç Kattı

Acıpayam Vergi Dairesi Müdürü Tuğba Bozkurt ve beraberindeki vergi dairesi çalışanları, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı ziyaret etti.

A+A-

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında kamu kurumlarına ziyaretler gerçekleştiren Acıpayam Vergi Dairesi Müdürü Tuğba Bozkurt ve beraberindeki vergi dairesi çalışanlarını makamında kabul etti.

 

Acıpayam Vergi Dairesi Müdürü Tuğba Bozkurt, ziyarette yaptığı konuşmada vergi bilincinin etkili biçimde vatandaşlara aktarılması için çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade ederek, "Bu hafta boyunca toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelecek, ziyaretler gerçekleştireceğiz. Bu ziyaretler bizim için çok önemli. Çünkü vergi bilinci geliştirmek sadece bizim veya bizlerin anlatmasıyla değil, bütün sivil toplum kuruluşlarının, kamu kurumlarının desteğiyle oluşturulabilir. Sizlerin desteği sizlerin bu işin içinde olmanız zaten gücümüze güç katıyor ve bu bilincin yerleşmesinde çok önemli bir yer tutuyor" dedi.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, “Ülkemizde 1989 yılından itibaren her yıl Şubat ayının son haftası verginin toplumun tüm kesimlerince benimsenmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması için Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır. Vergi Haftası’nın amacı, vatandaşlarımızın vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarını arttırmak, toplumda ve özellikle yarının mükellefleri ya da ülkenin yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmaktır. Vergi gelirleri tüm kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesinde gerekli olan ekonomik kaynağın sağlanmasında büyük önem taşımaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.