Seydikemerspor Play-Off'ta

Seydikemerspor Play-Off'ta

(İHA) - Muğla Süper Amatör Lig B Grubu’nda Ortaca Belediyespor ve Marmaris Genç Spor A.Ş.’den sonra play-off grubuna kalan takım 14. hafta mücadelesinde kendi sahasında Ortaca Belediyespor’u 1-0 yenen Seydikemerspor oldu.

A+A-

Muğla Süper Amatör Küme B Grubu’nda haftalar önce Ortaca Belediyespor ile Marmaris Genç Spor A.Ş. play-off grubuna kalmayı garantilemişti. Üç takımın play-off çıkacak olduğu grupta 3. takım olabilmek için Marmaris Beeldiyespor, Dalaman Beeldiye Gençlik Spor ve Seydikemerspor yarış içerisine girdi. Geçen hafta oynanan karşılaşmalar sonucunda Seydikemerspor’un Dalaman Belediyesi Gençlik Spor’u 4-2, Ortaca Belediyespor’un Marmaris Belediyespor’u 2-1 mağlup etmesi ile Muğla Süper Amatör Lig B Grubu’nda paly-off’a hangi takım kalacağının belirlenmesi 14. hafta maçlarına kaldı.

Marmaris Belediyespor bu hafta karşılaşacak olduğu ve maçta iddiası olmayan Karaçulhaspor maça çıkmayınca karşılaşmadan 3-0 hükmen galip ayrılmış oldu. Öte yandan Seydikemer Mehmet Günay Stadı’nda oynanan karşılaşmada Ortaca Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Seydikemerspor Muğla Süper Amatör Küme B Grubu’nda play-off'a kalan 3. takım olmayı başardı.

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu’nda ligin tamamlanmasının ardından Ortaca Belediyespor, Marmaris Genç Spor A.Ş ve Seydikemer Belediyespor play-off grubuna kaldı. A Grubundan gelecek olan 3 takım ile 6 takım play-off karşılaşmalarına çıkacaklar. Play-Off grubunda müsabakaların çift devreli lig ve puan usulüne göre oynatılarak Muğla Süper Amatör Lig Şampiyonu belli olacak. Şampiyon olan takım BAL ligine yükselecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.