Sezayi Pütün açık ara ipi göğüsleyecek mi ?

Sezayi Pütün açık ara ipi göğüsleyecek mi ?

Yeniden Refah Partisi Beyağaç belediye başkan adayı Sezayi Pütün 5 gün sonra yapılacak seçime açık ara önde giriyor

A+A-

31 Mart yerel seçimlerine 5 gün kala Yeniden Refah Partisi Beyağaç Belediye Başkan adayı Sezayi Pütün son düzlükte ipi açık ara göğüslemek üzere. Beyağaç'ta değişim diye yola çıkan Sezayi Pütün tüm Beyağaç'ı peşine takmış durumda. İrili ufaklı belediye başkan adaylarının tamamına yakını neredeyse Yeniden Refah Partisi adayı Pütün için çalışıyor.

PÜTÜN AÇIK ARA ÖNDE...

Sezayi Pütün adaylığını açıkladığı günden beri Beyağaç kazan kendisi ve ekibi kepçe oldu. İyi bir ekip oluşturan Pütün sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadı.Gönüllere giren Sezayi Başkan ve ekibi önce kendileri inandı sonrada tüm ilçeyi inandırdı ve açık ara seçimi kazanmak üzere. 

FATİH ERBAKAN İLÇEYE BÜYÜK MORAL OLDU...

Seçim gezilerini sürdüren Dr. Fatih Erbakan'ın Beyağaç'a gelmesi ile ilçe teşkilatı ve adayı Sezayi Pütün büyük moral oldu. Gece geç saatlerde ilçeye gelmesine rağmen semim koordinasyon merkezindeki toplantı adeta mitince dönüştü. Gece yarısı olmasına rağmen toplanan kalabalığı görünce memnuniyetini gizleyemedi. Adayları Sezayi Pütün'e teşekkür ederek başladı ve Ahlaklı belediyeciliği yapacağına inandığı Sezayi Pütün'ün başkan seçildiğini de söyledi. İki adayın öne çıktığı Beyağaç seçimlerinde Sezayi Pütün'ün daha avantajlı duruma getirdi. 

BÜYÜK AKSİLİK OLMAZSA PÜTÜN BAŞKAN...

Gazete olarak yaptığımız kamuoyu araştırması ve anketlerde Sezayi Pütün'ün açık ara seçileceği belli. Cumhur ittifakı adayı ile kıran kırana yarışan Sezayi Pütün tüm ilçenin onayını almış gibi görünüyor. Bütün nefesler tutulmuş saatler 31Marta ayarlanmış durumda bekleyen Sezayi Pütün ve ekibi seçimleri kazanmış gibi görünüyor. Büyük bir yol kazası olmazsa 31 Mart seçimlerini Beyağaç'ta Yeniden Refah Partisi adayı Sezayi Pütün kazanmış gibi duruyor...Denizli'de seçim sonucu aşağı yukarı belli olan tek ilçe Beyağaç...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.