Sezona Damga Vurmak İstiyoruz

Sezona Damga Vurmak İstiyoruz

İlk karşılaşma öncesi Merkezefendispor Kulüp Başkanı Mustafa Karapınar dostluk mesajı verdi.

A+A-

Denizli 1. Amatör B Gurubunda mücadele edecek olan Merkezefendispor Ligin ilk haftasında Kartalsporla karşı karşıya gelecek. İlk karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulunan Merkezefendispor Kulüp Başkanı Mustafa Karapınar dostluk mesajı verdi.

Denizli 1. Amatör B Gurubunda mücadele edecek olan Merkezefendi spor ilk rakibi olan Kartalspor ile 19 Ekim Cumartesi günü Şirinköy Stadında saat 15:00 da karşı karşıya gelecek. Lige güzel transfler yaparak başlayan Merkezefendispor’un yeni transfer listesinde Değirmenönüspor’dan Ahmet Dalgıç, Yeşilçınarspordan’dan Uğur Gül, Kızılcabölükspor’dan Diren Ekiz, Çamelispordan’dan Semih Emre Ergün, Kartalspordan’da Muzaffer Samutoğlu ve Alihan Uçak isimleri yer aldı.

“SEZONA DAMGA VURMAK İSTİYORUZ”
Kartalspor’la oynanacak olan karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Karapınar, “ Futbol her şeyden önce bir dostluk olmalıdır. Bizde sahada mücadele verirken rakip takımın her şeyden önce kardeşlerimiz olduğunu unutmayacağız.

Geçen sezon yeni kurulan bir takım olmamıza rağmen ligden düşmeyerek kendi açımızdan güzel bir sezon geçirdiğimize inanıyoruz. Bu yıl yeni yapmış olduğumuz transferlerle birlikte mevcut kadromuza koruyarak güzel bir takım ortaya çıkardık ve yeni bir takım kurduk. Çok iyi transferler gerçekleştirdik. Takımımıza ve teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz. Lige 3 puanla başlamak çok önemli.

Bu sene tafralı tarafsız herkesin takdirini kazanacak bir oyun ortaya koyarak sezona damga vurmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.