Shiba Inu Gelişmeleri: SHIB Fiyatında Son Durum

Shiba Inu Gelişmeleri: SHIB Fiyatında Son Durum

Son zamanlarda pek çok altcoin sınıfının oluştuğunu görüyoruz.

A+A-

Örneğin; metaverse coin’ler, meme token’lar, DeFi token’lar, NFT coin’ler ve Web3 coin’ler popüler altcoin sınıfları arasında yer alıyor. Ancak bunlar içinde de son zamanlarda meme token sınıfında yer alan bazı kripto para birimlerinin hızlı adımlar attıklarını görüyoruz. Shiba Inu da bunlar arasında yer alıyor.

Shiba Inu Gelişmeleri

Shiba ilk olarak piyasaya sürüldüğünde sadece Dogecoin (DOGE) gibi bir şaka coin’i ancak daha sonra büyük firmaların ve popüler isimlerin dikkatini çekti. Bu da Shiba geliştiricilerinin farklı hamleler yapmasını sağladı. Öncelikle SHIB token yakımları başladı. Bir kripto para biriminde belli bir miktarın hiç kullanılmayan bir cüzdana gönderilmesine yakım yani burning diyoruz. Dolayısıyla bahsi geçen kripto para biriminin arzı azaltılmış oluyor ve bunun da fiyatını pozitif eklemesi bekleniyor.

Bu noktada Shiba’da da şu anda yakımlar devam ediyor ve her geçen gün daha fazla sayıda SHIB’in dolaşımdan çıkarıldığı görülüyor. Ancak piyasanın genel gidişatı sebebiyle bu durum henüz fiyatlara yansımış değil.

Bunun yanında Shiba bir metaverse ekosistemi de başlatıyor ve farklı bir alanda da kripto para ekosistemine dahil oluyor. Tüm bu gelişmeler ve yeni yapılması beklenen birkaç duyuru sebebiyle Shiba için önümüzdeki 12 ayın çok önemli olduğu ifade ediliyor.

Son olarak ise Bitcoinhaber.net adlı kripto para, Bitcoin ve blockchain haber sitesinde de belirtildiği gibi Shiba önemli bir transfer yaptı. Yapılan son açıklamalara göre Fransız-Amerikan çokuluslu şirket olan Technicolor’da kıdemli başkan yardımcısı olarak görev yapan önemli isim Marcie Jastrow, Shiba Inu Metaverse’e katıldı. Yapılan açıklamalara göre bu hamle ile Shiba Metaverse daha da güçlenmiş oldu.

Shiba Inu Fiyatı

Shiba aslında 2021 yılındaki mem token patlamasında çok büyük kazanç elde etti ve 28 Ekim 2021’de 0,000088 dolar ile rekor kırdı. Ancak güncel rakamlar göz önüne alındığında Shiba’nın ATH seviyesinin %85 altında işlem gördüğü ifade edilebilir. 

Analistlerin büyük çoğunluğu Shiba’da bir artış başlayabilmesi için hem önümüzdeki 12 ayın iyi geçmesi gerektiğini hem de kripto para piyasasının genel anlamda toparlanması gerektiğini ifade ediyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.