Si-Ser İşitme Merkezinden Gazeteciler Günü Mesajı

Si-Ser İşitme Merkezinden Gazeteciler Günü Mesajı

Si-Ser İşitme Merkezleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile şu açıklamayı yaptı:

A+A-

Si-Ser İşitme Merkezleri olarak; doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla toplumun beklentilerini dile getiren değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlarız.

Si-Ser, yüksek teknolojiyi takip ederek, insan merkezli felsefi yapısıyla, insanlara yardım etmeyi ve bu alanda hizmet vermeyi taahhüt eder.1996 yılında kurulan Si-Ser İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezleri, duyma ve anlama sorunu yaşayan bireylerin sosyal yaşamda en iyi şekilde iletişim kurabilmeleri için, teknolojiyi, bilimi ve insani anlayış olanaklarını kullanarak en iyi hizmeti vermeyi prensip edinen bir şirkettir.  Si-Ser, işitme kaybı olan bireylerin cihaz uyarlamasının en iyi şekilde yapılması için, eğitimli uzman odyometrist ve odyologlar çalıştırmaktadır. Firmamız bireylerin cihazlarını doğru kullanabilmeleri için ücretsiz danışmanlık hizmeti sağlamaktadır, elektronik cihazların tek başına yeterli olmadığının bilincindedir. İşin yarısı, elektronik alet olan işitme cihazı ise diğer yarısı da doğru uyarlama ve düzgün hizmettir. Si-Ser, 70’i aşkın şubesiyle ülkemizin en büyük işitme merkezleri zinciridir.  Şubelerin ilke edindiği misyonu, işitme sorunu yaşayanların dünyasını seslerle süslemektedir. Çözüm ortağımız olan Ear-Teknik, earnet markasıyla bize her yönden güç vererek kalitemizin ve hizmet seviyemizin artmasına katkıda bulunmaktadır.

“Kulak ihmale gelmez” ilkesi ile tüm danışanlarına 1999’dan beri ücretsiz işitme testi yapmaktayız. Yazılı ve görsel basında halkımızı sürekli bilgilendirerek sağlıklı bir anlayışın gelişmesini ve toplumsal katkı sağlamayı amaçlamaktayız. Sektöre işitme cihazı ve uyarlaması konusunda sürekli eğitimler veriyor, işimizdeki yetkinliğimizi arttırıyoruz.

Si-Ser İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezleri ile Denizli Gazeteciler Cemiyeti arasında protokol anlaşması yapılmıştır. Bu protokol kapsamında, dernek üyeleri ve birinci derece yakınlarına işitme cihazı alımında %25 indirim yapılacaktır. İşitme cihazı ile birlikte; pil, kalıp ve montaj hizmeti de ücretsiz bir şekilde verilecektir. 5 yıl boyunca bu kapsamda yapılacak tüm işitme testi ve işitme cihazı uyarlamaları da ücretsiz bir şekilde yapılacaktır.

Bu organizasyonun yapılmasında öncelikle büyük emekleri olan Siser İşitme Cihazları Denizli Bölge Pazarlama Sorumlusu Mehmet Ali Kızkın, Aydın-Denizli-Muğla Bölge Müdürü Kerim Kangöz, Ege Bölge Eğitim Sorumlusu Mert Arslan, Denizli Bölge şube çalışanlarımız ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay başta olmak üzere tüm basın mensubu çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

https://www.siser.com.tr/

https://www.instagram.com/siserisitmemerkezi/

https://twitter.com/siserisitme

https://www.youtube.com/channel/UCKFHuzuvviwvOv7dmlBhjIg

https://www.facebook.com/siserisitme

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.