Sığınmacı PİÇ Şehidimize hakaret etti

Sığınmacı PİÇ Şehidimize hakaret etti

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'e "Sığınmacı Terbiyesizliği"

A+A-

15 Temmuz hain darbe girişiminin seyrini değiştiren isim Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in  Ankara'daki anıtına bir sığınmacı tarafından, saygısızlık yapıldı. Iraklı sığınmacı, Halisdemir'in heykelinin karşısına geçerek, 'Sen soğukta bekle, ben gezmeye gidiyorum. Hâlâ aynı fikirde misin?' dedi.

 

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin başarısızlığa uğramasında darbeci general Semih Terzi’yi vurarak kritik rol üstlenen şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in Ankara Mamak’taki anıtına Iraklı bir sığınmacı tarafından büyük bir saygısızlık yapıldı.

 

Iraklı sığınmacı, Halisdemir’in heykelinin önüne geçerek,  “Sen soğukta bekle, ben gezmeye gidiyorum. Hâlâ aynı fikirde misin?” dedi. Sığınmacının Halisdemir’e yaptığı saygısızlık sosyal medyada tepki çekerken, olayla ilgili herhangi bir işlem başlatılmadı. 

 

VİDEO İZLEhttps://www.facebook.com/tturkiyemtv/videos/783732322127027/

 

”BESLEME TOSUN”

Iraklı sığınmacının 15 Temmuz kahramanı Şehit Ömer Halisdemir’e gösterdiği saygısızlığa MHP’li Sinan Oğan da şöyle tepki gösterdi , ” O, 15 Temmuz’da kahramanca can vermeseydi belki de FETÖ’cüler çok daha fazla kan dökecekti. Türk halkı elbette Şehit Ömer Halisdemir’in heykelini dikecekti. Ancak Türk halkı bir gün bir besleme Tosun’un gelip onunla dalga geçebileceğini öngöremedi…!”

Kaynak : https://www.turkiyemtv.com.tr/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum