
Silahla vurulan Afyonkarahisar Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı hayatını kaybetti
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İhsan Ayrancı, silahla vurulmuş halde bulundu. Ağır yaralanan Ayrancı hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevini yürüten ve aynı zamanda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olan İhsan Ayrancı, silahla vurulmuş halde bulundu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Ayrancı, durumu ağır olarak hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
VALİ YARDIMCISI HAYATINI KAYBETTİ
Afyonkarahisar Valiliği, İhsan Ayrancı'nın hayatını kaybettiğini duyurdu.
Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Vali Yardımcımız ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sayın İhsan Ayrancı, bu akşam saatlerinde vefat etmiştir. Merhum Vali Yardımcımız Sayın İhsan Ayrancı’ya Allah’tan rahmet; başta kıymetli ailesi ve yakınları olmak üzere, çalışma arkadaşlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat devam etmektedir" denildi.
Güvenlik güçleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, olayın meydana geliş nedeni ve detaylarına ilişkin adli ve idari tahkikat sürüyor.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.