Şimdiye Kadar 35 Eve Uygulandı

Şimdiye Kadar 35 Eve Uygulandı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçeye kazandırmış olduğu prestij projelerin yanında vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için yeni hizmetlerin kapılarını açmakta.

A+A-

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yaptığı prestij projeleri ile ilçenin çehresini gözle görülür bir biçimde şekillendirmeyi sürdürüyor. İlçe halkının hayatlarını kolaylaştırmak için sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden bir tanesi olan “Evde Temizlik Hizmeti” projesine imza attı.

Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce meydana getirilen Evde Temizlik Hizmeti birimleri yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç durumda olan vatandaşlara ücretsiz bir şekilde hizmet sunuyor.

Vatandaşların yapmış oldukları isteklerin değerlendirilmesi neticesinde bakıma muhtaç vatandaşların yaşamış oldukları ortamlar sağlık şartlarına uygun bir duruma getiriliyor.

SADECE TEMİZLİK DEĞİL

Yalnızca 1 aydan beri verilen hizmet olduğunu ifade eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, şu ana dek 35 evin ekiplerce temizlendiğini, hizmet destanını yazarlarken ‘önce vatandaşlarımız sonra şehrimiz’ diyerek başladıklarını, vatandaşların hayat kalitesini üst düzeye çıkarmak için projeler geliştirdiklerini, projelerin hemşehrilere göre biçimlendiğini, yalnızca şehrin çehresini değiştirip vatandaşlara hizmet sunmadıklarını, onların hayatlarına da değinmek için hizmet destanı yazdıklarını, yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara sundukları Evde Temizlik Hizmeti dışında onlara Evde Ücretsiz Hemşire Bakım Hizmeti ile ve Evde Ücretsiz Berber Hizmeti ile de ulaştıklarını, bundan evvel olduğu gibi bundan sonra da vatandaşların hayatlarına güzel dokunuşlar yapmak için hizmetlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.