Siyasette Bölgenin Kalbi Denizli’de Atacak

Siyasette Bölgenin Kalbi Denizli’de Atacak

Denizli AK Parti İl Başkanlığı önce Teşkilat Başkanlığının bölge toplantısı ardından 6. Seçim İşleri Bölge toplantısı ve bu kez de Yerel Yönetimler Bölge toplantısına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

A+A-

Toplantıya 13 ilin il, ilçe be belde tüm belediye başkanları, 2 bakan ve 4 bakan yardımcısı çok sayıda milletvekili katılacak.Geçtiğimiz hafta 4 ilden yaklaşık 400 kişinin katılımı ile Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 6. Seçim İşleri Bölge Toplantısına ev sahipliği yapan Denizli, 10 Ocak 2015 Cumartesi günü yine çok büyük bir organizasyona daha imza atmaya hazırlanıyor.

 

2 bakan,6 milletvekilinin katılımlarıyla gerçekleşecek AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı öncesinde konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, “AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak, çalışmaların verimliliğini ve etkinliğini artırmak, belediyelerimiz arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamak, yerel yönetim çalışmalarımızın usul ve esaslara uygunluğunu temin etmek ve medeniyet tasavvurumuza dayalı şehircilik anlayışımızı paylaşmak amacıyla yerel yönetimler bölge toplantısı gerçekleştirilecektir” dedi.

 

DENİZLİ YİNE ÜLKE GÜNDEMİNDE OLACAK

Toplantının önemine vurgu yapan Örki, “Denizli, siyaset sahnesinde çok önemli gelişmeler kaydetmeye devam ediyor. Birbiri ardına büyük organizasyonlarda Denizli’nin isminin geçmesi ilimiz ve bölgemiz açısından son derece önemlidir. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın öncülüğünde gerçekleşecek toplantının Denizlimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Cumartesi günü Denizli yine ülke gündemindeki yerini alacaktır. Toplantımız üst düzey katılımla gerçekleşecek. Bu da Denizli açısından son derece önemli bir gelişmedir. Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin işaret ettiği gibi siyasette lider kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.

 

DÜNYA KENTİ DENİZLİ BELEDİYE BAŞKANLARINI AĞIRLIYOR.

‘Dünya kenti Denizli’nin bu tarz bölgesel toplantılara ev sahipliği yapması çok önemlidir’ diyerek sözlerini sürdüren Örki, “ Bu toplantılar şehrimizin marka değerinin artırılmasına ciddi katkı koymaktadır. Bölgemizde bulunan bütün Ak Parti’li belediye başkanlarını, bakanlarımızı, genel başkan yardımcımızı ve diğer önemli kişileri ilimizde ağırlayacak olmamız bizleri heyecanlandırmakta ve mutlu etmektedir. Bu toplantıda ilimizde gerçekleştirilen bakanımız Nihat Zeybekçi ile başlayan belediyecilik hizmetleri ile yazdığımız hizmet destanlarını da katılımcılara tecrübe paylaşımı şeklinde anlatacağız” şeklinde konuştu.

12 İL DENİZLİ’YE GELECEK

Denizli Colossae Thermal Otel’de yapılacak 2. bölge belediye başkanları toplantısının Denizli, Afyon, Antalya, Aydın, Burdur, Isparta, İzmir, Karaman, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinin katılımı ile gerçekleşeceğine dikkat çeken Örki, “10 Ocak 2015 tarihinde Denizli Colossae Thermal Otel’de yapılacak toplantımız yine çok ses getirecektir. Toplantımızda il yerel yönetimler başkanları, il gençlik ve kadın kolları yerel yönetimler başkanları, ilçe belediye başkanları, il genel meclis başkanları, büyükşehir belediyesi meclis başkanvekili ile Denizli büyükşehir belediye meclis üyeleri hazır bulunacak” şeklinde konuştu.

 

ÜST DÜZEY KATILIM VAR

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Abdulhamit Gül, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun yanı sıra MKYK Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Baloğlu, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Bilal Uçar da katılacak.

 

PROGRAM

Tarih ve Saat: 10.01.2015-Cumartesi-11:00

Yer : Denizli Colossae Termal Otel

Katılımcılar : Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları,

İl yerel yönetimler başkanları,

İl Gençlik ve Kadın kolları Yerel Yönetimler Başkanları

İlçe Belediye Başkanları

İl Genel meclis başkanları

Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili

Toplantının yapıldığı ilin(Denizli) Büyükşehir belediye meclis üyeleri

Protokol Katılımcılar

 

Abdulhamit GÜL Genel başkan yrd. ve yerel yönetimler bşk)

Nihat ZEYBEKÇİ (Ekonomi Bakanı)

Veysel EROĞLU (Orman ve Su işleri Bakanı)

Nazım MAVİŞ (MKYK Y.üyesi yerel yönetimler bşk yardmcısı)

Muhammet BALTA (Çevre ve Şehircilik Bakan yrd)

Nurettin AKMAN (Orman ve Su İşleri Bakan Yrd)

Halil ETYEMEZ(Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yrd)

Abdullah Erdem CANTİMUR(Maliye Bakan Yrd)

Erol Kaya (Yerel Yöntmler Bşk Yrd)

Mustafa BALOĞLU (Teşkilat Başk yrd)

Bilal Uçar (Yerel Yönetimler Bşk yrd,Denizli Milletvekili) 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.