Sizi Dinliyoruz Buluşmaları Devam Ediyor

Sizi Dinliyoruz Buluşmaları Devam Ediyor

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun, 1 Aralık Cumartesi günü saat 10.00 ile 12.00 arasında ‘Sizi Dinliyoruz’ buluşmaları kapsamında Merkezefendililer ile bir araya geleceği ifade edildi.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından yapılan ‘Sizi Dinliyoruz’ buluşmaları Cumartesi günü yapılacak. Başkan Subaşıoğlu, vatandaşların istek ve tavsiyelerini dinleyecek.

Her Ayın İlk Cumartesi Günü

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Sizi Dinliyoruz’ buluşmaları her ay olduğu gibi bu ay da devam ediyor. Bu kapsamda Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 1 Aralık Cumartesi günü 10.00 ile 12.00 arasında belediye binasında Merkezefendililer ile bir araya gelecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, her ayın ilk Cumartesi günü Merkezefendili hemşerilerle bir araya geldiklerini, Aralık ayında da ‘Sizi Dinliyoruz’ adı altında sürdürdükleri buluşmamızı gerçekleştireceklerini ve vatandaşlar ile birebir görüşmeler yapıp kendilerinin taleplerini ve önerilerini alacaklarını ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.