Sizler Bizim Gözümüz Kulağımızsınız

Sizler Bizim Gözümüz Kulağımızsınız

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı personeli, zabıta teşkilatının 192. kuruluş yıldönümü münasebeti ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a ziyarette bulundu.

A+A-

Zabıta teşkilatının 192. kuruluş yıldönümünden ötürü Büyükşehir Zabıta teşkilatı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a ziyarette bulundular.

 

Ziyarette Zabıta Dairesi Başkanı Tosun, sahada yaptıkları tüm uygulamaları ve denetimler ile vatandaşların sağlığı, huzur ve refahı için gece gündüz demeksizin, özverili bir biçimde sevgi ve hoşgörü ile halkın yanında ve hizmetinde olduklarını, teşkilatın 192. kuruluş yıldönümü münasebeti ile de Başkan Zolan’ı ziyaret edip bugüne kadar vermiş oldukları desteklerinden ötürü teşekkür etmek istediklerini dile getirdi.

 

Vatandaşların huzuru, sağlığı ve güvenliği için

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise burada yapmış olduğu açıklamasında zabıta teşkilatının vatandaşların huzuru, sağlığı ve güvenliği için çalışmalar yaptıklarını ifade ederek belirterek, fedakar bir şekilde çalışmaları nedeni ile zabıta teşkilatını kutladığını belirtti. Başkan Osman Zolan, zabıtaların  kendilerinin gözü kulağı olduklarını, görünen yüzleri ve dokunan ellerini olduklarını belirtti.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşın yanında, onların sağlığına ve yaşantısına önem veren bir kur olduklarını dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, zabıtaların da teşkilat olarak kendilerini temsil ettiklerini, şehrin tüm noktalarında güzelliklerin yapılması ve olumsuzlukların önlenmesi ile alakalı gayretlerinden ötürü hepsine teşekkür ettiğini ve Zabıta Haftası’nın  tekrardan herkese hayırlı olmasını dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.