Sokakta Maganda Terörü

Sokakta Maganda Terörü

Denizli'ye bağlı Çal İlçesi Selcen Mahallesi'nde gerçekleşen olayda H.S. adındaki şahıs arasında husumet olan Galip Kara'yı demir sopa ile öldürüseyi dövdü.

A+A-

Haberdenizli.com'dan edinilen habere göre; olay, geçen Pazar günü Selcen Mahallesi'nde gerçekleşti. Köy meydanının kahvesindeki güvenlik kamerasına yansımış olan görüntülerde H.S. adındaki şahıs saat 08.00 sularında aralarında husumet olan Galip Kara'yı pusuda beklemeye başladı. H.S. 35 dakika beklemesinin ardından ekmek almaya giden Galip Kara'nın geldiğini görerek araçtan indi. Ardından saldırgan araçtan inip bagajdan kesmesi ve parçalaması için özel hazırlanmış demir ile Galip Kara'ya 5 dakika boyunca vurdu ve demir sopa ile eziyet ve işkence etti.

Serbest Kaldı İddiası

Adamın bacaklarına, ellerine ve sırtına defalarca vurup saldıran H.S’nin soğukkanlılığı dikkat çekti. 60 yaşındaki adamı dövüp hırsını alan H.S. aracına tam dönerken Galip Kara'nın vatandaşlardan yardım talep ettiğini görünce tekrar Kara'nın yanına gidip son darbesini de vurdu. Saldırgan şahıs H.S. gözaltına alınıp Çal Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilirken şahsın nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öne sürüldü. Kara'nın darp edildiği korkunç video görüntüleri ise bir kahvehanenin kameralarına yansıdı.

 

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.