Soluğu Hastanelerde Aldılar

Soluğu Hastanelerde Aldılar

Denizli ilinin  Merkezefendi ilçesindeki sünnet mevlidinde verilmiş olan yemekten yiyen 99 kişinin, mide bulantısı, baş dönmesi, ishal, yüksek ateş ve karın ağrısı şikayetleri ile hastanelere başvurduğu öğrenildi.

A+A-

Alınan bilgilere göre Adalet Mahallesi'ndeki bir imam hatip ortaokulu bahçesinde dün  M.G.'nin sünnet olan oğlu için mevlit okutularak misafirlere yemek ikram edildi. Pek çok davetli de katılıp tavuk suyu çorba, köfte, pilav, salata ve pudingten meydana gelen menüden yedi. Mevlide katılanlardan 99'unun bugün mide bulantısı, baş dönmesi, ishal, yüksek ateş ve karın ağrısı şikayeti ile şehirdeki özel ve devlet hastanelerine başvurduğu ortaya çıktı. Zehirlenme belirtileri göstermiş olan vatandaşlara hastanelerde serum tedavisi uygulandığı ifade edildi.

Mevlitteki Yemekle Sebep Oldu

Rahatsızlanmış olan vatandaşlardan Fatih Mertoğlu, davetli olduğu için mevlide katılımda bulunduğunu,  orada ikram edilen yemeklerden yediğini, bugün ise rahatsızlanıp hastaneye başvurduğunu, yedikleri yemeklerin buna sebep olduğunu ve böyle çok kişinin olduğunu dile getirdi.

Denizli Valiliği tarafından yapılmış olan yazılı açıklamada, dün sünnet töreninde verilmiş olan yemek yendikten sonra bugün zehirlenme şüphesi ile 99 kişinin hastanelere başvurduğu, 34 kişinin  tedavilerinin yapılmasından sonra taburcu edildiğini, 65 kişinin ise tedavilerinin sürdüğü ifade edildi. Bunun yanında  sünnet töreninde verilmiş olan yemeklerden incelenmek için  örnekler alındığı da alınan bilgiler arasında.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.