Son Gün 30 Eylül

Son Gün 30 Eylül

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu Denizli Öğrenci Kartlarının vize dönemine başlandı.

A+A-

Belediyenin açıklamasında Denizli Öğrenci Kartı için son vize tarihinin 25 Eylül olduğu, vizesi yapılmamış olan kartların bu tarihten sonra kullanılamayacağı ifade edildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi otobüslerinde kullanıma sunmuş olduğu Denizli Öğrenci Kartların vize dönemi dün itibari ile başladı.  Denizli Öğrenci Kartlarının son vizelenme süresi ise 30 Eylül 2018 olarak acıkandı. Bu tarihe dek mağduriyetin yaşanmaması için son kullanım süresi (25 Eylül 2018) dolmadan vizenin yaptırılması gerektiği uyarı yapıldı.

2018 - 2019 eğitim - öğretim yılının başlamasına az bir süre kala eğitim hayatına devam eden Denizlili Öğrencilerin, Öğrenci Kartları için vize süreci başladı. Vize işlemleri için 2018 - 2019 eğitim-öğretim senesine ait öğrenci belgesi gerektiği belirtildi. Bu belge e-devletten de alınabiliyor. Ya da 2018-2019 eğitim-öğretim dönemine ait bandrollü öğrenci kimlik kartı da işlemi yapmak için yeterli. Doğum tarihi 2002’e kadar olan öğrencilerin vize için nüfus cüzdanlarıyla gelmeleri gerektiği dile getirilirken bu öğrencilerin yanlarında 1 tane son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf getirmeleri gerektiği vurgulandı.

Vize Yapılacak Yerler

Denizli Öğrenci Kartı vize işlemleri aşağıdaki yerlerde yapılacak:

Özel İdare Kart Dolum Merkezleri Eski Öğretmen Evi karşısı

Bayramyeri Kart Dolum Merkezi Bayramyeri Meydanı,

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kart Dolum Merkezi

Otogar Kart Dolum Merkezi

İşlemler için son vize tarihi 25 Eylül 2018’dir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.