Son Tarih 30 Eylül

Son Tarih 30 Eylül

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunulan “ Denizli Öğrenci Kartı” nda vize döneminin başladığı  öğrenildi.

A+A-

2018-2019 eğitim öğretim yılına girilmesi ile birlikte Denizli Öğrenci Kartı için vize sürecinin başladığı, vize döneminin bitiş tarihininse 30 Eylül 2018 olduğu dile getirildi. Bu tarihe kadar vizesi yapılmamış olan kartların ise kullanılamayacağı vurgulandı.

 

Vizeler şuralarda yapılabilecek:

 

 

Vize işlemlerini yapmak için ve yeni Denizli Öğrenci Kartı çıkaracaklar için gerekli olan evraklarla Denizli Öğrenci Kartı'ndan yararlanabileceklerse şöyle açıklandı:

 

Vize işlemleri için gerekli evraklar

 

2018-2019 eğitim öğretim senesine ait olan öğrenci belgesi ( e-Devletten alınmış olan öğrenci belgesi ve 2018 - 2019 eğitim-öğretim dönemine ait olan bandrollü öğrenci kimlik kartı öğrenci belgesi yerine geçmekte. Doğum tarihi 2002’ye kadar olan öğrencilerin Nüfus Cüzdanları ile gelmeleri yeterli olacak. Bunların yanında son 6 ay içerisinde çekilmiş olan 1 adet fotoğraf.

 

Denizli Öğrenci Kartı'ndan yararlanabilenler

 

Denizli Öğrenci Kart’tan yararlanabilecekler ise şu şekilde belirtildi. Resmi ve Özel Örgün Eğitim Kurumlarında kayıtlı olup da eğitim almış alan öğrenciler, üniversiteli öğrencileri, yüksek lisans yapan öğrenciler, lisans üstü ve doktora yapan öğrenciler (tez dönemleri öğrencileri hariç), mesleki eğitim müdürlükleri (çıraklık eğitim), açıköğretim fakültesinde okuyan öğrenciler, mesleki açık öğretim lisesi öğrencileri, askeri lise öğrencileri ve polis meslek yüksek okulu öğrencileri.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.