Sorunlar Çözüm Bekliyor

Sorunlar Çözüm Bekliyor

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan,  24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile  bir kutlama mesajı paylaştı.

A+A-

Öğretmenlere ve öğrencilere  olan güvenlerinin sonsuz olduğunu dile getiren Erdoğan,  evlatların, öğretmenlerin çabaları ile karanlıkları aydınlık bir geleceğe çıkaracağına ve milleti hak ettiği seviyelere getireceğine olan inançlarının tam olduğunu dile getirdi. bu yolda Türkiye Kamu-Sen olarak öğretmenlerin önünü açacak ve sorunlarını giderecek uygulamalar için tüm mücadeleyi vereceklerini bir defa daha anımsatmak istediğini belirtti ve “Hiçbir şey yoktu. Yalnız O (cc) vardı. Sonsuz güzelliğin ve kemalin sahibi Allah, cemalini ve kemalini görmek, göstermek istedi ve bu âlemi inşa etti. Sonra insanı yarattı; “Oku, yaratan Rabbinin adıyla” diyerek kâinat kitabını okusun, öğrensin istedi. İnsan, asıl gayesini unutup yolundan saptıkça elçiler gönderdi, yine yeniden öğretti her şeyi. İnsanın yücelmesi ve yaratılmışlar arasında yükselmesi için “Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? Doğrusu ancak akl-ı selim sahipleri öğüt alır.” ayeti kerimesi ile de öğrenmeyi, öğüt almayı farz kıldığını anımsattı.

Zor Dönemlerden Çıkış Kapısı

Başkan Erdoğan, Ne mutlu ki var oldukları günden bu yana insana bu kâinat kitabını öğreten, Allah’ın ilim sıfatından sızanları kendilerine aktarıp insanın yücelmesini gaye edinen öğretmenlerin olduğunu, fakat bugün ülkenin 4 bir tarafından kuşatıldığı, milli ve manevi değerlere saldırılarak milli birlik ve beraberliğin çökertilmeye çalışıldığı bir dönemi yaşamakta olduklarını, ekonomik, kültürel ve siyasi olarak milletin içerisinde olduğu bu durumdan kurtulmasının ve muasır medeniyetler seviyesine yükselmesinin sadece ülkeyi; vatanı, milleti seven, devletine bağlı, milli bilinçle yetiştirilmiş yeni nesillere teslim etmemizle mümkün olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.