Sosyal Etkinlik Merkezleri Yeni Döneme Hazır

Sosyal Etkinlik Merkezleri Yeni Döneme Hazır

Denizli ilinin 10 farklı bölgesinde hizmet sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, 2018-2019 eğitim öğretim yılı kayıtlarına 3 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

A+A-

14 Eylül’e dek sürecek olan kayıtlar ile 8-14 yaş arasındaki çocuklar birbirinden değişik kurs ve etkinliklerden faydalanabilecekler. Bu çerçevede velilerin kayıt yaptırmayı talep ettikleri Mehmet Akif Ersoy, Fatih, Karaman, Kayıhan, Sevindik, Yenişehir, Gökpınar, Anafartalar, Aktepe veya Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’ne 3 Eylül Pazartesi gününde müracaat etmeye başlayabilecekleri belirtildi.

 

Yaz döneminde 2.700 öğrenci faydalandı

 

Sosyal Etkinlik Merkezlerinde yaz dönemi boyunca 2 bin 700 çocuk el becerileri, müzik ve ritim, eski Türk çocuk oyunları, boyama, tarihe yolculuk, İngilizce, matematik, film ve kitap okuma kulüplerinin yanında, tangram, su doku, mangala, halk oyunları, münazara, değerler eğitimi, satranç, drama ve Kuran-ı Kerim’le temel dini bilgiler eğitimlerini aldı. Yaz tatili döneminde dolu dolu anlar yaşayana  çocuklar gün boyunca değişik etkinlikler yapmanın keyfini yaşadılar.

 

"Çocuklar bizim geleceğimiz"

 

Başkan Osman Zolan, yaz tatili döneminde de hizmetlerine devam etmiş olan etkinlik merkezlerinin çocukların eğitim hayatına çok büyük katkıda bulunduğunu, çocukların hem derslerine yardımcı olma, hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlama için şehrin 10 farklı bölgesindeki sosyal etkinlik merkezlerinde hizmet vermeye devam ettiklerini, çocukların kendilerinin yarını, geleceği olduğunu ve onlar için ne yapılsa az olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.